Vandstyringssystemet Pontos

Hjælperne til hjemmet, som giver mere livskvalitet og sikkerhed i hjemmet

Hver gang vi går i brusebad eller vasker op, skyller der masser af H2O gennem rørledningerne i hjemmet. Det er ærgerligt, når vandlækager og vandskader forårsager høje reparationsudgifter. Og det er rigtig slemt, hvis vi for eksempel også mister enestående familiefotos og arvestykker. Derfor anbefaler vi Pontos, så du kan nyde de skønneste øjeblikke med vand uden bekymringer.
 

Pontos: Multitalentet til moderne vandstyring

Pontos Base kontrollerer rørledningerne for lækager og registrerer påfaldende afvigelser i vandforbruget. De runde Pontos Scout-fugtighedssensorer kan placeres overalt, hvor du ønsker at forhindre skader på grund af ukontrolleret vandudsivning, frost og usædvanlige temperatur- og luftfugtighedsværdier. Så snart de individuelt indstillede grænseværdier overskrides, eller systemet formoder, at der foreligger en skade, informerer Pontos dig omgående med et alarmsignal og en push-besked via hansgrohe home-appen. Hvilket især er vigtigt, når du ikke er hjemme. Facit: Pontos registrerer hurtigt og sikkert skader, der skyldes rørbrud, utætte køkkenvaske, åbne tagvinduer eller oversvømmelse, så det er muligt at undgå ubodelige skader.

 

Nem rumovervågning med Pontos Scout

Pontos Base-vandalarmen: Som at have Sherlock Holmes i hjemmet

Pontos Base hjælper til med at forhindre vandskader.
Base-enheden kontrollerer konstant rørledningerne for at finde uønskede og påfaldende tryktab og advarer mod eventuelle skader. For din sikkerhed.

Pontos Scout kan udvides med Pontos Base-enheden, der tilsluttes til den centrale vandledning. Den kontrollerer konstant rørledningerne og registrerer et påfaldende vandforbrug, der kan tyde på en lækage. Pontos Base lukker automatisk for vandtilførslen ved mistanke om skader og informerer dig straks om hændelsen ved at sende en besked til din smartphone. Displayet på Pontos Base viser også afvigelsen. Så kan du selv gennemføre en kontrol og eventuelt åbne for vandtilførslen igen via din smartphone eller direkte på Base-enheden.


 
Installationseksempel: hansgrohe Pontos Base.
Pontos Base fra hansgrohe slår ikke kun alarm, når der foreligger et akut vandproblem. Den forsyner dig også med interessante fakta.
Pontos Base kan i øvrigt endnu mere: Den måler vandforbruget, opretter statistikker til bæredygtig brug af vandet og giver oplysninger om vandets hårdhedsgrad. Alle disse informationer vises på en overskuelig måde i hansgrohe home-appen.
 
Strømforbrug og udskiftning af batteriet i Pontos Base.
I betjeningsvejledningen til produktet finder du nøjagtige oplysninger om håndteringen af Pontos Base, for eksempel også om udskiftning af batteriet.
Takket være det integrerede batteri fungerer Pontos Base også i tilfælde af strømsvigt. Hvis batteriet ikke længere virker, kan den centrale vandledning åbnes/lukkes vha. en nødnøgle, der er integreret i produktet.

Ønsker du at kontakte os direkte?

Send os en e-mail