Køkkenet er samlingspunkt for familie og venner - især når midtpunktet hedder hansgrohe!
Tendenser til dit køkken

Aktuelle indretningsidéer til dit drømmekøkken: Lad dig inspirere!

Er køkkenet også boligens hjerte hjemme hos dig? Måske har du allerede planer om at indrette dit helt personlige drømmekøkken med friske indretningsidéer? Vi har set os lidt omkring på en række internationale messer og fundet frem til de aktuelle tendenser i retning af øget komfort og kvalitet omkring komfur og vask. Find inspiration til planlægningen af dit drømmekøkken!

Hotspot køkken: Det hitter omkring komfur og vask

Som gastronomisk paradis, festens centrum og samlingssted for familien: Køkkenet er i aktion døgnet rundt. Og det gælder også de tendenser, der ses inden for indretningen omkring komfuret, vasken og spisepladsen. Vores galleri indeholder billeder af aktuel og moderne køkkenindretning og giver lyst til små forandringer og mere til. På den måde bliver det komfortable drømmekøkken til boligens hotteste sted.

Køkkenet bliver det nye velværerum

Hjemmets kerne er under forandring: Det moderne velværerum er et rum, man opholder sig i, laver mad i og byder sine gæster velkommen i. Tilberedningen af lækre middagsretter er nu ikke længere gemt væk og afsondret fra opholdsrummet. Det er jo alligevel sjovere at lave mad sammen! Den kommunikative gæstfrihed afspejles også i indretningen: Gennemgående materialer forbinder områderne visuelt med hinanden. Dette understøttes endvidere af brugen af hyggelige møbler i køkkenet. hansgrohe følger tendenserne i køkkenet og fremhæver hjertet i dit hjem med innovative og formskønne produkter. Hos hansgrohe opfylder produkterne naturligvis de højeste krav til funktionalitet og lang levetid. Find inspiration i vores billedgallerier.