Nyt køkkentilbehør

hansgrohe sæbedispenser, multifunktionssi, drypbakke og skærebræt

Gennemtænkt køkkentilbehør af førsteklasses kvalitet gør køkkenarbejdet, inklusive tilberedning, madlavning og rengøring, let som en leg. hansgrohe præsenterer sine smukke og funktionelle nyheder til arbejdet ved køkkenvasken: en dispenser til opvaskemiddel, multifunktionssi, flytbar drypbakke og et flot skærebræt. De nyttige hjælpemidler er i øvrigt også fremragende gaveidéer!

Multifunktionssi som køkkentilbehør.
Den praktiske multifunktionssi: Den passer nøjagtigt på hansgrohe køkkenvasken, kan bevæges frem og tilbage og er tilpasset til den brede SatinFlow-stråle fra Aquno Select M81.

Multifunktionel si: Hjælpemidlet til køkkenvasken

Præcist det rigtige: en si med nøjagtigt tilpassede mål til hansgrohe køkkenvasken, så du har hænderne fri til at skylle fødevarer af og hælde kogevandet fra kartoflerne eller pastaen. Med multifunktionssien med den smarte konstruktion kan du skylle frugt & grønt af på siens skrå flade næsten uden vandstænk. Sien anbringes på kanten af vasken og er let at skubbe frem og tilbage. Multifunktionssien følger i øvrigt med den eksklusive hansgrohe armaturnyhed Aquno Select M81 til køkkenet og passer perfekt til den brede SatinFlow-vandstråle, der rammer sien i en flad vinkel. 
Drypbakke på hansgrohe køkkenvasken.
Sørger for mere fleksibilitet ved hansgrohe enkelt- eller dobbeltvasken: den flytbare drypbakke i rustfrit stål med mulighed for at hænge klude og viskestykker til tørre på kunststoframmen af høj kvalitet.

Flytbar drypbakke – en spændende nyhed til køkkenvasken

Kender du det? Det er nemt at skylle et glas rent, men det er sværere at finde et sted, hvor det lige kan stå og dryppe af. Ja, sådan et sted er ofte mere efterspurgt end en ekstra kumme. Oplev den nye flytbare drypbakke fra hansgrohe, der fungerer som tilbehør til vores enkelt- og dobbeltvaske. På bakken i robust og hygiejnisk rustfrit stål, som anbringes på vaskens kant, løber vandet hurtigt af på grund af rillerne og hældningen. En smart detalje: Du kan hænge en klud eller et viskestykke til tørre på kunststoframmen. Rammen og drypbakken (som tåler maskinopvask) kan skilles ad til rengøring og nemt samles igen. 
 
Nyt køkkentilbehør og en fantastisk gaveidé: Skærebræt af træ
Pålideligt, praktisk, flot: hansgrohe skærebrættet er multifunktionelt og fungerer som et dekorativt blikfang i ethvert køkken.

hansgrohe skærebræt: Skabt til effektivt køkkenarbejde

Et yderst funktionelt blikfang ved køkkenvasken: Det flade hansgrohe skærebræt (20 mm) er behandlet med en lasur til hårdt træ, har en glat overflade, der skåner knive, og antibakterielle egenskaber. Brættet i egetræ eller valnøddetræ er robust og har en stabil form. Et highlight: Naturproduktet danner en perfekt duo sammen med en hansgrohe køkkenvask. Brættet passer helt præcist til vasken og dækker den, så den fungerer som en komfortabel opbevaringsplads. Ved hjælp af den indarbejdede styrerille er det let at bevæge det alsidige skærebræt frem og tilbage på vasken.

En smart idé til køkkenet: Den flotte dispenser til lotion ved køkkenvasken.
Med den nye hansgrohe dispenser har du altid opvaskemiddel eller lotion lige ved hånden. Det sikrer et optimalt workflow, og du er fri for at skulle se på og røre ved klistrede plastikflasker.

hansgrohe dispenser til opvaskemiddel: Lille boring, stor hjælp

Vi elsker, når køkkenet er ryddeligt og rent. hansgrohe tilbyder nu en dispenser til opvaskemiddel (eller sæbe), der integreres i vasken eller køkkenbordpladen til højre eller venstre for armaturet eller i selve kanten af vasken. Så har du altid opvaskemiddel eller sæbe lige ved hånden, og arbejdspladsen rundt om køkkenvasken får et mere ryddeligt udseende. Tilbehøret indføjer sig harmonisk i dit køkken: du kan nemlig vælge mellem en finish i rustfrit stål eller en kromoverflade og runde, kantede eller flade rosetter. Pumpehovedet på den slanke dispenser er svingbart, letgående og sørger for en sparsom brug. Ved hjælp af den medfølgende tragt er det nemt at fylde dispenseren.