Bliv informeret og lad dig inspirere her

Brochurer og produktkataloger til download

Hvilken bruser passer til mig, og hvilket armatur passer til min håndvask? Hvad er nyt hos hansgrohe? Og hvordan plejer jeg mine premiumprodukter? Alt dette – og mere til – finder du i vores kataloger og brochurer. Nem og bekvem download. Og så vil vi bare ønske dig: god fornøjelse med udforskningen af hansgrohes produktverden til bad og køkken.

 • hansgrohe-produkter til køkken og badeværelse

  hansgrohes samlede katalog

  Her finder du alle brusere og vandhaner foruden tilbehør til bad og køkken. Og interessant information om virksomheden, dens premiumprodukter og teknologier.

  download hansgrohes samlede katalog her (PDF, 6.7 MB)
 • Sådan afkalker du din vandhane

  hansgrohes rengøringsanbefalinger

  Hvad skal du være opmærksom på, når du rengør dine hansgrohe-brusere og -armaturer? Her får du alle de gode råd, der giver dig strålende design og problemfri funktion – i lang tid.

  download de nyttige rengøringsanbefalinger her (PDF, 748 KB)
 • Sådan afkalker du din vandhane

  hansgrohe Innovations 2021

  Din internationale brochure med vigtige informationer og billedmateriale. Oplev det nyeste bad- og køkkensortiment fra premium-mærket hansgrohe. Bemærk at lanceringsdatoer i brochuren kan afvige fra de datoer, der gælder i Danmark.

  download her (PDF, 15 MB)
 • Sådan afkalker du din vandhane

  Nyhed: hansgrohe Pontos

  Pontos reducerer risikoen for skader i hjemmet på grund af fugt, frost eller vandlækager. Pontos sørger for højere livskvalitet og mere sikkerhed i hjemmet.

  download Pontos-brochuren her (PDF, 11 MB)