Bliv informeret og lad dig inspirere her

Brochurer og produktkataloger til download

Hvilken bruser passer til mig, og hvilket armatur passer til min håndvask? Hvad er nyt hos hansgrohe? Og hvordan plejer jeg mine premiumprodukter? Alt dette – og mere til – finder du i vores kataloger og brochurer. Nem og bekvem download. Og så vil vi bare ønske dig: god fornøjelse med udforskningen af hansgrohes produktverden til bad og køkken.

 • hansgrohe-produkter til køkken og badeværelse

  hansgrohes samlede katalog

  Her finder du alle brusere og vandhaner foruden tilbehør til bad og køkken. Og interessant information om virksomheden, dens premiumprodukter og teknologier.

  download hansgrohes samlede katalog her (PDF, 6.9 MB)
 • Sådan afkalker du din vandhane

  hansgrohes rengøringsanbefalinger

  Hvad skal du være opmærksom på, når du rengør dine hansgrohe-brusere og -armaturer? Her får du alle de gode råd, der giver dig strålende design og problemfri funktion – i lang tid.

  download de nyttige rengøringsanbefalinger her (PDF, 748 KB)
 • Den nye stråletype med silkebløde brusedråber

  Nyhed: hansgrohe PowderRain

  Her finder du den interaktive brochure med film og information om den helt nye hansgrohe-stråletype PowderRain, der hyller dig ind i de fineste mikrodråber.

  download nyhedsbrochuren her (PDF, 2.2 MB)
 • Se et udvalg af hansgrohes brusere i brochuren

  hansgrohes brusere i overblik

  I denne oversigt får du overblikket over de forskellige brusere, hansgrohe kan byde på. Sortimentet er meget større, så kig rundt på hjemmesiden for at få den fulde oplevelse.

  kig i bruserbrochuren her (PDF, 3.7 MB)