hansgrohe whitepaper

Renovering af dit bad med tilfredshedsgaranti

Renovering af badeværelset er så meget nemmere, når man er velforberedt. Vores whitepaper er en nyttig guide til indretningen af dit drømmebadeværelse. Fra idéstadiet til realiseringen. Tag tjeklisten med, når du besøger en badudstilling, og læs interviewet med badeksperten, som indeholder en række gode råd. Hvis du altså er nysgerrig efter at få nyttige tips og baggrundsinformationer, kan du udfylde og sende formularen for at modtage din gratis guide. Du modtager vores whitepaper pr. e-mail.

Din guide til vellykket renovering

Crometta Showerpipe, et godt tip til renoveringen.
Anbefales til renoveringsfolket: Et brusesystem med hoved- og håndbruser, som udnytter de allerede eksisterende tilslutninger. På billedet ses Crometta E 240 Showerpipe.
Gør vores whitepaper til din guide:
  • Hvor finder jeg inspiration til mit badeværelse?
  • Hvordan opnår jeg mere komfort i badet, og hvordan tilpasser jeg det til mine helt personlige behov?
  • Hvor kan jeg få kompetent rådgivning?
  • Hvordan foregår den konkrete planlægning af badet?
  • Hvor meget kommer det til at koste?
  • Hvordan undgår jeg støv og stress under renoveringen?
  • Desuden: Tjekliste til dit besøg hos badplanlæggeren
Vores whitepaper er en praktisk trin-for-trin-guide til renoveringen af badeværelset. Du kan starte læsningen og til enhver tid afbryde den igen – helt som du ønsker. Du fortsætter så bare med de næste trin på et senere tidspunkt.

Bemærk: Du modtager et whitepaper på engelsk. Enkelte detaljer kan afvige fra de tekniske og installationsmæssige muligheder i Danmark. Tal altid med en VVS-installatør om dine ønsker og behov.
“Med god rådgivning og planlægning finder vi løsninger i fællesskab – nogle gange også overraskende af slagsen.”
Christian Wadsack, indretningsarkitekt og docent, 2020

God planlægning er altid nøglen til en vellykket renovering

Indretningsarkitekt og badplanlægger Christian Wadsack.
Christian Wadsack er indretningsarkitekt, universitetslærer og udlært snedker. På tegnestuen i Bad Oeynhausen i Tyskland kreerer han innovative badeværelser.

Drømmer du om en wellness-oase eller et familiebad? Ønsker du mere komfort med moderne teknik? Måske har du allerede overvejet en fremgangsmåde for renoveringen af badeværelset. Den omfatter jo ikke kun tingene i rummet, men også teknikken bag væggen. 

Det er vigtigt at få professionel rådgivning. VVS-installatøren kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål og ønsker. Som kompetent samtalepartner er han eller hun i stand til at vurdere mulighederne på dit badeværelse. Tjeklisten i whitepaperet udgør et godt grundlag for samtalen med din forhandler/fagpartner.

Badeværelseseksperten udarbejder en detaljeret plan, koordinerer arbejdet og står til rådighed med hjælp – også når projektet er afsluttet. Er du nysgerrig efter at vide, hvad en fagmand siger om renoveringer? I whitepaperet kan du læse interviewet med Christian Wadsack, som blandt andet fortæller, at et overordnet rumkoncept kan være vigtigt for det færdige resultat.