Inspirationsværktøj til dit hansgrohe-badeværelse

Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

Hvordan ser dit drømmebad ud? Her får du inspiration! Vælg mellem forskellige stile, materialer og farver for at skabe et badeværelse, der afspejler din smag. I vores inspirationsværktøj kan du indrette det komplette hansgrohe-badeværelse med møbler, spejle, håndvaske, toiletter, vandhaner og brusere. Send resultatet til din VVS-installatør, så I sammen kan gøre din drøm til virkelighed.

Find ud af, hvordan dit drømmebad ser ud. Brug vores smarte inspirationsværktøj til at designe dit hansgrohe-badeværelse online i 3D. Design badeværelset ved at vælge mellem forskellige stile, materialer og armaturer. Gem dit design og del det med familie, venner og ikke mindst din VVS-installatør, der hjælper dig med at gøre drømmen til virkelighed. Inspirationsværktøjet er på dansk.

Oplev hansgrohes drømmebade

Er du på udkig efter endnu mere inspiration?

Så leg dig igennem mulighederne her. hansgrohes stilguide hjælper dig med at finde din badeværelsesstil. Farver, former, materialer: Alt harmonerer i disse stilverdener. Hvad passer til dig og dit hjem?

Se drømmebadene

Opfyld dine ønsker til badindretningen

Gå på opdagelse her: boligidéer og stilverdener til badeværelset

Der er uendelige indretningsmuligheder på badeværelset. hansgrohe hjælper dig med at finde den perfekte indretning til dit bad. En indretning, der passer til resten af dit hjem. En indretning, der understreger din personlighed. hansgrohes Drømmebadsguiden er et planlægningsværktøj. Og en stilfinder, du kan bruge i din planlægning.

Det "legesyge" onlineværktøj med masser af drømmebade

Drømmer du om en lys wellness-oase med en stillezone, der indbyder til afslapning? Elsker du den skandinaviske stil, der bringer de nordiske landskaber ind i dit hjem? Eller er du mere til puristisk elegance – som på et hotel? Nej? Føler du dig måske bedst tilpas i en orientalsk hamam? Der er masser af muligheder, og du kan vælge helt frit!

Lær dit drømmebad at kende, og begynd den målrettede planlægning

Sådan fungerer det: De to stemningsbilleder, du ser her, viser hver sin stilverden. Klik spontant på det motiv, der tiltaler dig mest ("Anderledes" eller "Puristisk"?). Gør det flere gange. På den måde indsnævrer du dit udvalg klik for klik. Til sidst præsenterer vi dig for badeværelser, der sandsynligvis falder i din smag. Bare leg løs, indtil du finder dit drømmebad.

Kan du lide en bestemt bruser eller et armatur på billederne? Du kan finde flere oplysninger om de afbildede hansgrohe produkter, give dem et "like" og gemme dem på en huskeseddel. Så er du perfekt forberedt, når du besøger en forhandler.