hansgrohes onlineværktøj: drømmebadsguiden

Med disse badeværelsesidéer finder du dit drømmebad

Har du gang i et renoveringsprojekt, eller drømmer du om helt nyt badeværelse? Har du har allerede et par idéer, men kunne godt tænke dig et professionelt indspark hvad stilen angår? Så gennemgå mulighederne her sammen med os. hansgrohes drømmebadsguide hjælper dig med at finde din badeværelsesstil. Farver, former, materialer: Inden for disse stilverdener er alt i harmoni. Hvad passer til dig og dit hjem?

drømmebade: Se dem her

Opfyld dine ønsker til badindretningen

Her finder du: boligidéer og stilverdener til badeværelset

Der er uendelige indretningsmuligheder på badeværelset. hansgrohe hjælper dig med at finde den perfekte indretning til dit bad. En indretning, der passer til resten af dit hjem. En indretning, der understreger din personlighed. hansgrohes Drømmebadsguide er et planlægningsværktøj. Og en stilfinder, du kan bruge i din planlægning.

Onlineværktøjet fungerer nærmest som et spil fyldt med drømmebade

Flirter du med tanken om et lyst wellness-refugium, hvor en stillezone indbyder til ren afkobling? Elsker du den skandinaviske stil, der får et strejf af uspoleret nordisk landskab ind i huset? Eller foretrækker du puristisk elegance – som du så den på et hotel for nylig? Nej. Egentlig har du det bedst med orientalsk munterhed og hammamstemning. Valget er helt og holdent dit ...

Lær dit drømmebad at kende, og start den målrettede planlægning

Sådan gør du: De to stemningsbilleder, du ser hero, viser hver én stilverden. Du skal nu klikke på det billede, du synes bedst om (”anderledes” eller ”puristisk”). Det samme gør du med de næste billedrækker. På den måde indskrænker du for hvert klik udvalget. Til sidst præsenterer vi dig for nogle badeværelser, der burde falde i din smag. Fortsæt spillet, indtil du har fundet dit drømmebad.

Synes du godt om en bruser eller et armatur på billederne? På drømmebadsbillederne finder du også konkrete oplysninger om de viste hansgrohe-produkter. Du kan like produkterne og sætte dem på en huskeseddel. Med huskesedlen og oplysningerne er du godt rustet til din tur til VVS-forhandleren.