Drømmebad for designelskere

Forelsket i vand fra top til tå

Sætter du pris på minimalistisk design? Så vil du elske dette badeværelse. Det er designet med personlig smag, de bedste ønsker for din fremtid og for varige minder. Her får du unikke vandoplevelser og maksimal komfort, masser af plads og bevægelsesfrihed. Badet har ét mål: at få dig til at forelske dig i det.

Et velværerum for æstetikere

Velkommen til det perfekte miljø for din daglige inspiration! Dette lyse, åbne badeværelse med en tidløs æstetik skaber varme og en følelse af velvære – ikke mindst gennem brugen af forskellige overflader, former og materialer. Helhedsindtrykket er elegant og alligevel legende, minimalistisk og alligevel hyggeligt. Badet formidler en følelse af klarhed, lethed og åbenhed.

Inspirerende klare rammer for store følelser

Håndvaske, billeder og spejle med lineære linjer er arrangeret som på en væg i et galleri. Der opstår forbindelser, som straks fanger kunstelskeres opmærksomhed. De vertikale metrofliser med krydsfuger er også usædvanlige og giver væggen yderligere struktur. De minimalistiske former definerer rummet – understøttet af de mange detaljer og produkter i elegant børstet bronze PVD-finish. Det er navnet på FinishPlus-overfladen i høj kvalitet, som armaturerne og bruserne i dette indretningseksempel er udstyret med.

Det store vægspejl skaber rumlig dybde og kompleksitet. Kunsttryk, et håndknyttet tæppe og Ming-vaser sætter visuelle accenter i overensstemmelse med den tilbageholdende stil. Rummet venter bare på, at du tilføjer dit personlige præg.

“Vi har indrettet dette badeværelse til æstetikere, der sætter pris på kunst og design. De minimalistiske materialer og tidløse lige linjer lægger op til at blive suppleret med personlige genstande.”
Peter Ippolito, arkitekten bag badet for designelskere

Drømmebad med sparepotentiale

Designbadet fra hansgrohe hjælper dig med at spare på ressourcerne.

Spar over 3.500 kr. om året med dette bad!

Sænk dine årlige vand- og energiomkostninger! Det er muligt med hansgrohes teknologier til brusere og armaturer som EcoSmart og CoolStart. Det vægmonterede håndvaskarmatur Metropol med EcoSmart-teknologi bruger kun 5 liter vand i minuttet. Med Rainfinity håndbruseren 3jet EcoSmart kan du spare over 3.500 kr.* om året.

* Dette beregningseksempel er baseret på en 4-personers husstand i Danmark, brusetid 5 min./dag pr. person, 365 dage om året. Omkostningerne er sat til 0,8 kr./kWh for fjernvarme og 50 kr./m3 for vand. Sammenlignet med traditionelle produkter fra hansgrohe uden EcoSmart.

Prøv vandspareberegneren for at beregne sparepotentialet hjemme hos dig!

Hvilke hansgrohe linjer ser du i dette eksempel?

Forelsk dig på ny hver eneste dag: i Xevolos E vaskeskabet, her i mat sandbeige med bronzestruktur, og i højskabene i samme farve fra Xevolos E-linjen. Skabene har opbevaringsplads til alt, hvad hjertet begærer. Forelsk dig i de to separate Xevolos E håndvaske med Metropol armaturer, her i børstet bronze PVD, til indbygget montering. Og i de LED-belyste Xarita E spejle. Modellen på billedet har en bredde på 1,60 m, men spejlene fås også i andre størrelser og formater.

Rainfinity hovedbruseren, her med diameteren 360 i børstet bronze PVD, og Rainfinity skulderbruseren sørger for, at din krop forkæles med uendelig fin PowderRain. Det elegante RainDrain Flex linjeafløb, her i børstet bronze PVD, kan nemt afkortes, så den passer perfekt ind i dit drømmebad. Bemærk venligst, at det ikke er alle produkter/alt tilbehør på billederne, som er fra hansgrohe.