Din helt personlige stil i badet

FinishPlus-overflader: Det er tid til mere farve i badet!

Med FinishPlus-overflader kan du sætte individuelle accenter i din velværeoase – uden tidskrævende renovering. En matsort vandhane er et markant blikfang. En bruser i børstet bronze PVD er et elegant highlight. Vælg en termostat i samme overflade. Når bruserstangen, bruserslangen eller tilbehøret så også harmonerer i farven, virker badeværelset helt nyt.

Mat sort: Baddesign med en stærk karakter

hansgrohe badudstyr i FinishPlus-farven mat sort.
Lad dig inspirere af arkitekter og designeres yndlingsfarve. De mat sorte armaturer og brusere fra hansgrohe har en iøjnefaldende geometri.

Elsker du moderne arkitektur og brugsgenstande, der er reduceret til det væsentlige? Så vil du helt sikkert kunne lide FinishPlus-farven mat sort. Den er trendy – og alligevel tidløst smuk. Med mørke armaturer, brusere og termostater kan du give dit badeværelse et mere markant udtryk. Sort farve plus geometrisk form: Det er et designstatement, der forstærker den markante stil. Vælg fx et Metropol armatur med lige linjer eller en kantet hovedbruser som Raindance E.

hansgrohe armatur og tilbehør i mat sort.
Elsker du designfrihed og individuel charme? Så lad kreativiteten få frit løb, og skab dit drømmebadeværelse! For eksempel i en trendy farve som mat sort. 

Sort elsker hvidt: Mat sorte badeværelsesprodukter i flotte kombinationer

En sort vandhane og en lys håndvask danner et cool designteam. Det samme gælder den sorte termostat på det hvide badekar eller det hvide brusehoved i den flisebelagte bruser i marmorlook. Du kan også vælge sorte og hvide kontraster, når det kommer til badeværelsestilbehøret som fx bruserslangen eller -stangen. hansgrohe tilbyder også ekstraudstyr i mat sort, det kan være håndklædeholdere eller sæbedispensere. En god idé: At lege med farvede detaljer i rummet. 

Mat hvid: Et frisk pust med ukonventionel charme

hansgrohe badudstyr i FinishPlus-farven mat hvid.
Godmorgen, velværeoase! Et armatur eller en bruser med mat hvid glans udstråler en flot enkelthed og bliver til prikken over i'et i dit moderne badeværelse. 

En håndvask, et badekar eller brusebad, der er holdt i FinishPlus-farven mat hvid, kan blive din nye favorit. Et hvidt interiør forvandler badeværelset til et elegant tempel eller en munter legeplads – alt efter hvordan du arrangerer tingene. Giv dig selv frie rammer, og overrask dig selv! hansgrohe tilbyder håndklædeholdere, sæbedispensere, toiletpapirholdere og andet mat hvidt tilbehør i høj kvalitet.

Hvide brusere og vandhaner i eksklusivt badeværelse.
Modsætninger er altid spændende, stikord: Yin og Yang. Her ses de smukke og brugervenlige Rainfinity brusere i mat hvid foran en sort marmoreret baggrund.

Mat hvide badeværelsesprodukter i smukke kombinationer

Du kan iscenesætte den mat hvide designtrend på en ædel, harmonisk og naturlig måde – med jord- og pastelfarver, organiske bowlevaske og grønne planter. Hvid bliver legesyg, når farven kombineres med bolsjefarvede håndklæder eller kulørt tilbehør. Og: hvid er god til kontraster. Hvorfor ikke placere et armatur med feminine former i mat hvid bag en markant bowlevask af sort mineralstøbning? På billedet: Rainfinity-bruserfamilien – et eksklusivt designlandskab i mat hvid.

Børstet sort krom PVD: Highlights med dybde for individualister

hansgrohe bad i FinishPlus-farven børstet sort krom PVD.
Metallisk sort design i hele badeværelset. Et elegant blikfang: Showerpipen med to runde brusere. Der fås tilbehør, fx hjørnehylder, i samme farve. 

Vælg selv, hvad du vil have fra hansgrohes farvepalet! FinishPlus-farven børstet sort krom PVD er en af de overflader, der vil få dit badeværelse til at stråle i ny glans. Sort metallic giver dig uendelige designmuligheder. Sæt dit præg på håndvasken, badekarret eller walk-in-brusebadet. Det er stilfuldt, når du styrer dine brusere med et ind- eller frembygget armatur i samme farve.

hansgrohe vandhane i farven børstet sort krom PVD.
Udtryksfuldt og harmonisk: hansgrohe Talis E håndvaskarmatur i børstet sort krom PVD, flankeret af tilbehør i samme farve fra AddStoris-linjen. 

Sorte badeværelsesprodukter i glansfulde kombinationer

Vores metallic-nuancer glimter mystisk og giver dit badeværelse karakter. Armaturer, brusere, termostater og tilbehør i børstet sort krom PVD sætter accenter i et mørkt eller lyst badeværelsesmiljø. Med denne finish viser du en udsøgt sans for stil og giver badet en moderne signatur. Ubehandlet stål kan være en stærk designpartner. Du kan også kombinere dine highlights med væg- og gulvbelægninger i "industriel stil" uden overgange. Og hvorfor ikke male væggen i petroleumsblå eller limegrøn? 

Børstet bronze PVD: Harmoni med glimtende nuancer

hansgrohe bad i FinishPlus-farven børstet bronze PVD.
Dette metallic-design indbyder til at lege med individuelle farver. Armaturer i børstet bronze PVD ser altid godt ud, hvad enten de er placeret foran en diskret marmorvæg eller oven på et underskab i træ med en kraftig struktur. 

Yndere af holdbart design med et diskret touch elsker FinishPlus-farven børstet bronze PVD. Denne metalliske tone viser, at du har evnen til at sætte et rum i scene. Når alt kommer til alt, skal et hjem ikke kun en være en tryg ramme om dit liv, men også et sted med sit helt eget æstetiske udtryk. Du vil nyde den friske udstråling, som børstet bronze PVD giver dit private spabad hver eneste dag. Indretning i denne farve fremtryller en helt særlig stemning i badeværelset.

hansgrohe kararmaturer i farven børstet bronze PVD.
Skab en naturlig, stilfuld atmosfære med highlights i børstet bronze PVD. Bronzefarvet tilbehør, lamper og spejle forstærker det organiske look yderligere.

Bronzefarvede badprodukter i flotte kombinationer

Skal din Showerpipe være et highlight foran et mørkt tapet med struktur? Hvis du ønsker, at dit badeværelse skal gøre et harmonisk helhedsindtryk kan du vælge en vandhane i børstet bronze PVD som pendant, fx Talis E. Uanset om det er en sæbekurv, håndklædeholder eller et tandkrus: hansgrohe tilbyder dig tilbehør af høj kvalitet i samme farve.