Sort, hvid, guld eller bronze? Dit valg!

Farvede vandhaner: et nyt overfladedesign i badet

Metropol er et armatur, som byder på talrige muligheder for at skabe et håndvaskmiljø lige efter dine ønsker. Den geometriske form er et rigtigt blikfang i krom men er om muligt endnu mere iøjnefaldende i farve! hansgrohe premium-armaturet fås med yderligere fem forskellige overflader. Med FinishPlus sætter du dit personlige præg på badeværelset. Har du også lyst til lidt kulør? Her kan du se nogle imponerende indretningseksempler.

FinishPlus: Armaturer med farve

Designfrihed efter din smag på badeværelset. Med metallic-farver eller matte trendfarver: giv dit drømmebad en individuel charme.

Armaturer med farve fra hansgrohe i wellness-badeværelset.
hansgrohe designarmatur i krom.
På gæstebadeværelset eller i wellness-templet: en kombination med et kromfarvet Metropol-armatur og en hvid opsatshåndvask vidner om udsøgt smag.

Krom: feminin elegance med klassisk glans

Metropol-armaturet i krom er et moderne designstatement. De parallelle linjer og blanke flader viser, hvor flot geometrisk præcision kan være. Armaturet, der har vundet en iF Design Award, kan iscenesættes på en naturlig og feminin måde som vist her. Træpanelerne, vægfarven i gammel rosa og tilbehøret i pastelfarver går op i en højere enhed med armaturet. Og afspejler din personlige smag.
Farvet vandhane i mat sort \(hansgrohe\).
Metropol-premiumarmatur i den trendy farve mat sort: dette badeværelsesmiljø er ideelt for fans af nordisk arkitektur og spændende kontraster.

Mat sort: fokus på det væsentlige

Med et håndvaskarmatur i trendfarven mat sort kan du sætte et nordisk præg på badeværelset. hansgrohe armaturet med de lige linjer danner et cool designteam sammen med en sort vaskeskål og en trækonsol. Hvis du ønsker at betone det kantede look endnu mere, er det oplagt at gå målrettet efter vægfarver, møbler og badtilbehør med sort-hvide kontraster.

 
hansgrohe vandhane i farven mat hvid.
Metropol-designarmatur i den trendy farve mat hvid: med den på én gang friske og fornemme elegance er armaturet prikken over i'et på det moderne badeværelse.

Mat hvid: et frisk pust med ukonventionel charme    

Godmorgen i badeværelsesoasen! I disse omgivelser kommer man straks i godt humør. I mat hvid kappes premium-armaturet med de hvide gardiner om størst mulig transparens og sommerstemning. Det klare vand flyder ned i den grå håndvask som en bjergbæk. Glaskonsollens gule højglanslakering får solen til at gå op. Det er veloplagt at kombinere den matte designtrend med kulørt tilbehør og kontraster.

 
Metallic-vandhane i Polished Gold Optic \(hansgrohe\).
Metropol-armaturet med den metalliske overfladefarve poleret guld-optik bringer endnu mere elegance ind på badeværelset end et kromarmatur.

Poleret guld-optik: italiensk understatement, som gør en bella figura

Armaturet i poleret guld-optik har en metallisk skinnende farve, som er en fryd for øjnene. Farven giver badmiljøet et hemmelighedsfuldt præg. Her indrammes det smukke objekt af en sortlakeret væg, en marmorkonsol og en kanelfarvet vinylflade. Elegante pyntegenstande og udstyr i sort og guld sørger for en ekstra glamourfaktor.

 
Metallic-vandhane i Brushed Black Chrome fra hansgrohe.
Geometrisk armatur med rund vaskeskål i sort: Med den trendy designfarve børstet sort krom giver du dit badeværelse et helt personligt udtryk.

Børstet sort krom: markant geometrisk blikfang    

Med børstet sort krom introducerer du flotte rette linjer på badeværelset og bliver til trendsætter. Armatur-varianten med metallisk sort overflade åbner op for utallige designmuligheder. Her er det flader og nicher i petroleumsfarvet og blå samt en konsol i rødt stål, der udgør udtryksfulde designpartnere. Der opstår en dybsindig, stemningsfuld atmosfære på badeværelset, som du kan nyde hver dag.
Metallic-vandhane i børstet bronze fra hansgrohe.
Et flot designobjekt, som man kan forelske sig i: Metropol-armaturets metalliske glans i trendfarven børstet bronze fremtryller en naturlig atmosfære på badeværelset.

Børstet bronze: harmoni med sarte naturfarver og nuancer    

Med metallicfarven børstet bronze kan du bevise din gode smag og stilsikkerhed på en vidunderlig blid måde. Det flotte overfladedesign lægger op til individuelle farvespil. Hvorfor ikke anbringe armaturet på en cremefarvet håndvask og iscenesætte den klare æstetik med en grøn væg som baggrund? Tilbehør med diskret skinnende flader og spejle forstærker det organiske look.