Frivillig producentgaranti

Garanti

Her finder du nyttige tips og svar på ofte stillede spørgsmål om hansgrohes garantibestemmelser. Vælg det ønskede spørgsmål nedenfor, og se svaret.

Tilbyder hansgrohe en frivillig garanti ud over den lovmæssige garanti?

Den højeste kvalitet er en elementær del af Hansgrohes virksomhedsfilosofi. Derfor tilbyder vi forbrugerne en frivillig producentgaranti på fem år på vores produkter. På procelænsprodukter (vaske og toiletter) er garantien endda på 20 år. I garantibestemmelserne findes forudsætningerne for garantien og detaljeret information.

Bortfalder produktets producentgaranti ved udskiftning af servicedele?

Det er en forudsætning for garantiens gyldighed, at produktet er monteret og vedligeholdt korrekt. Servicevejledningen indeholder en beskrivelse af den korrekte håndtering ved udskiftning af reservedele. Se vores garantibetingelser for yderligere oplysninger.

Hvor lang er garantien på hansgrohe-produkter?

Der er 5 års produktgaranti på alle Hansgrohe-produkter købt efter 1. januar 2010. På porcelænsprodukter (vaske og toiletter) gives der endda 20 års garanti. Hansgrohe distribuerer sine produkter via grossister, der sælger produkterne videre til VVS-installatører og -butikker, hvor du som slutbruger køber dem. Hvis du ønsker at gøre et garantikrav gældende, skal du derfor henvende dig der, hvor du har købt produktet. Her finder du flere uddybende oplysninger om og undtagelser fra garantien på hansgrohe-produkter.