Helhedsløsninger fra én og samme leverandør

Nyheder fra hansgrohe: Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

Hvordan ser dit drømmebad ud? Med inspirerende nye hansgrohe produkter og idéer opmuntrer vi dig til at finde dit eget personlige svar. Oplev vores udvalg af håndvaske, badeværelsesmøbler, armaturer og brusere samt matchende spejle, toiletter og tilbehør. Du kan finde detaljerede oplysninger om nyhederne i vores nyhedsbrochure og afprøve forskellige indretninger og stilarter i vores inspirationsværktøj.

hansgrohes nye produkter vækker begejstring

hansgrohe nyfortolker ikke kun badeværelset, men også dit syn på hverdagens ting. For at give dig enestående vandoplevelser tænker vi ikke længere kun i individuelle produktløsninger. I stedet stræber vi efter at skabe helhedsløsninger fra én og samme leverandør, som sætter dig i stand til at leve bæredygtigt.

I samarbejde med PHOENIX Design og arkitekten Peter Ippolito fra det internationalt anerkendte designstudio Ippolito Fleitz Group sætter hansgrohe nye standarder. Vi skaber et perfekt koordineret interaktivt badeværelsesmiljø, der er orienteret mod din stil, dine drømme og behov. For hvert badeværelse er lige så unikt som den personlighed, det er skabt til. 

Tecturis armaturer

Nye produkter fra hansgrohe: Tecturis armaturer i afrundet eller kantet design.

Med Tecturis S og E har hansgrohe skabt to minimalistiske linjer, der understreger vandets æstetik og funktionelle skønhed. I rund form som koncentriske cirkler i vandet eller retlinjet som en jævn vandstråle. Der er en passende variant til alle indretningsstile og designpræferencer. Oplev vand i et nyt design!

Oplev her!

Designflex bruserslange

Nye produkter fra hansgrohe: Designflex bruserslange i farve.

Giv dit badeværelse et moderne spa-look med en æstetisk bruserslange. Designflex er dejlig let og har en varm, tekstillignende overflade. Den er kompatibel med alle standard-håndbrusere. Garnet er fremstillet af genanvendt PET og passer perfekt til alle hansgrohes FinishPlus-farver, fx børstet bronze PVD, mat sort eller mat hvid.

Oplev her!

hansgrohe nyheder: møbler og sanitet

hansgrohe sanitet og møbler

RainDrain linjeafløb

Nye produkter fra hansgrohe: RainDrain afløbsrender.

Vil du gerne have et walk-in-brusebad, der matcher resten af din wellness-oase? hansgrohe fuldender dit drømmebad med en serie af bruseafløb i høj kvalitet. De giver dig maksimal komfort og har et smukt design. Deres finish er farvekoordineret med resten af vores sortiment. Oplev perfektion til dit brusebad!

Oplev her

Tilbehør fra hansgrohe