Spar på vandet med hansgrohe.
hansgrohes vandspareberegner

Spar på vandet: Så store besparelser kan du opnå!

Er du på jagt efter en ny vandhane eller bruser? Er det vigtigt for dig at spare på vandet, som er en værdifuld ressource? Så er du kommet til det rette sted: Mange af hansgrohes produkter er udstyret med den miljøvenlige EcoSmart-teknologi, som automatisk reducerer dit vandforbrug. Det er en fordel både for din pengepung og for miljøet.

Tænk på vores planet – spar på vandet

Find ud af, hvor meget du sparer med EcoSmart og CoolStart

Med en lang række produkter fra hansgrohe sparer du automatisk på jordens ressourcer: Vores vandsparebrusere, der er udstyret med EcoSmart-teknologi, bruger helt op til 60 % mindre vand end produkter uden denne teknologi. Det betyder selvfølgelig samtidig, at mindre vand skal varmes op. EcoSmart sænker altså også dine energiudgifter.

Vandudgifter: Beregn, hvor meget du sparer med hansgrohe-produkterne

hansgrohes vandspareberegner gør det let at finde ud af, hvor meget vand du kan spare ved at skifte din vandhane eller bruser ud med en vandbesparende version. Du får også vist antallet af træer, der kan vandes med din vandbesparelse. Først beregner du vandudgifterne – derefter kan du begynde at spare penge!
  • Brusere: Med vandspareberegneren kan du anslå, hvor meget en EcoSmart-bruser reducerer dine udgifter til vand og energi. Afhængig af brusertypen, for eksempel Raindance Select, beregner onlineværktøjet den potentielle besparelse for netop dit hjem.
  • Armaturer: Alle håndvaskarmaturer fra hansgrohe er udstyret med EcoSmart. Det kan altså under alle omstændigheder betale sig at udskifte din gamle vandhane med en ny model. Du sparer samtidig værdifuld energi, hvis du vælger et armatur med CoolStart. Den energibesparende CoolStart-teknologi er indbygget i mange af håndvaskarmaturerne fra hansgrohe. Den sikrer, at der kun kommer varmt vand ud af hanen, når du virkelig har brug for det. 

Anbefaling: Ved hjælp af hansgrohes vandspareråd kan du se, hvordan selv små ændringer i vores daglige vaner hjælper til med at sænke vandforbruget.