hansgrohe CoolStart

Med CoolStart har du fundet nøglen til energibesparelse

Ved en almindelig vandhane bruger du af det varme vand, når du åbner for vandet mens grebet står midt for tuden. Men det behøver ikke være sådan. Der flyder i første omgang udelukkende koldt vand gennem CoolStart-armaturerne fra hansgrohe. Det betyder, at dit rørsystem ikke fyldes unødigt med varmt vand. Det varme vand blandes først i, når du har brug for det og aktivt vælger at flytte grebet mod venstre. Godt for miljøet og for pengepungen!

Farverig
I midterpositionen giver vandhaner med CoolStart udelukkende koldt vand. Det varme vand strømmer først, når du drejer grebet mod venstre.

Sådan sænker du automatisk dine udgifter til varmt vand

Med hansgrohe CoolStart løber det varme vand kun, når du rent faktisk har brug for det. Der bruges først energi til denne opvarmning, når du har flyttet armaturets greb mod venstre. Du bestemmer her, hvor varmt vandet skal være. Grebets bevægelse mod højre er blokeret. Det betyder: Den energikrævende varmtvandsforsyning begrænser sig til de situationer, hvor der reelt er brug for den. Det er ofte ikke nødvendigt med varmt vand, når du kort vil vaske dine hænder. 

Håndvaskarmaturerne fra nedenstående linjer fås med CoolStart:

Find dit CoolStart-armatur, og opnå besparelser: