Vandnydelse uden kompromisser

Kvinde drikker vand ved køkkenvask med Aqittura M91 armatur.
Med brus, let perlende eller uden brus og afkølet

Aqittura M91: Individuelt vand til enhver smag

Aqittura M91 fra hansgrohe giver dig vand for enhver smag. Det eksklusive armatur serverer dig vandet, som du helst vil have det: filtreret og optimeret, eventuelt beriget med mineraler. Du kan også vælge afkølet vand med brus. Du får altså optimeret vand direkte fra vandhanen! Samtidig gør det flaskevand overflødigt, og på den måde skåner du miljøet.

Find systemet til dine behov

Aqittura M91 SodaSystem i mat sort.
hansgrohe køkkennyheden med imponerende funktionalitet og vand til enhver smag: filtreret og tilsat mineraler, afkølet og digitalt forbundet for endnu mere komfort. På billedet: Aqittura M91 SodaSystem.

Aqittura M91 SodaSystem er fremstillet uden kompromisser og skaber en balance mellem drikkevandets smag og næringsværdier

 • Aqittura M91 FilterSystem filtrerer vandet og har den innovative mineraliseringsteknologi MINTEC®, der fjerner skadelige stoffer fra postevandet og beriger det med vigtige mineraler.
 • Aqittura M91 SodaSystem er udstyret med SodaBase. Ud over filtrerings- og mineraliseringsenheden byder systemet på afkølet vand med brus. Systemet kan styres via hansgrohe home-appen.

Det multifunktionelle hansgrohe køkkenarmatur serverer optimeret vand fra armaturets tud. Ud over de innovative teknologier er Aqittura M91 også en nydelse for øjet: køkkenarmaturet fås i to designvarianter med en stilfuld rundbue eller markant lineær form. Vælg mellem tre farvevarianter: mat sort, krom eller rustfrit stål-look.

SodaBase – hjertet i Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase er det gennemtænkte hjerte i Aqittura M91 SodaSystem, som integrerer kulsyrepatronen og den ønskede patron til filtrering og optimering af vandet, beholderen til det behandlede vand og køleaggregatet. 

Oversigt over SodaBase:

SodaBase med patroner i køkkenunderskabet.
Nem udskiftning af CO2-cylinderen. Det integrerede universalgevind til flasken er svingbart og gør det let som en leg at sætte flasken fast og fjerne den igen.

 • Installation: Foretages uden problemer i køkkenvaskens underskab eller i nærheden af køkkenvasken. Efter behov kan der leveres et forlængersæt op til 5 m. SodaBase tilsluttes til en stikdåse.
 • Tilslutning: Universalgevind til den gængse CO²-cylinder. Til filter-/mineraliseringspatronen er der en hansgrohe tilslutning. Udskiftningen er meget nem.
 • Drift: SodaBase giver dig 2 liter afkølet vand med eller uden brus ad gangen, og naturligvis ubegrænsede mængder postevand. Inden for 10 minutter er vandet i beholderen afkølet til den ønskede temperatur (4–12 grader).
 • Service: En sensor lukker for vandtilførslen i tilfælde af lækager og giver dig besked via hansgrohe home-appen og en LED-visning.

I øvrigt: Hvis du vælger Aqittura M91 FilterSystem, er det kun filterhovedet med filterpatron, der skal monteres i underskabet. Det foregår helt fleksibelt; du kan vælge en fritstående position eller montere systemet lodret på væggen.

Mineraler er essentielle for en balanceret livsstil

Kvinde drikker et glas vand ved skrivebordet.
hansgrohe køkkeninnovationen overbeviser med vandoplevelser for enhver smag. MINTEC®-filteret og -mineraliseringsteknologien optimerer dit vand, præcis som du ønsker det.

Du er sikkert klar over, at visse mineraler i vores drikkevand er uundværlige. Vores krop har brug for dem til mange forskellige funktioner, for eksempel til at gøre musklerne smidige, knogledannelsen og nervesystemet. Optimér din personlige vandbalance med vigtge mineralsalte som magnesium, calcium, kalium og natrium. Vælg mellem følgende hansgrohe filtre:

 • Harmony indeholder magnesium og kalium og øger drikkeglæden uanset vandets hårdhed.
 • Life er den optimale løsning til udligning af det lave indhold af calcium i områder med særligt blødt vand. Desuden forædler magnesium og kalium drikkevandet.
 • Sport er et mineraliserende filter, der erstatter mineralerne, som sports- og fitnessentusiaster mister gennem sved. Disse omfatter magnesium, kalium og natrium.

Mineralerne kommer fra europæisk saltsten og er tilpasset hinanden (MINTEC® mineraliseringsteknologi). Alle filtrene indeholder også aktivt kul, så du kan nyde dit vand fra hanen uden bekymringer. De innovative produkter fremstilles af vores partner ClaroSwiss og er Made in Switzerland.

Det er muligt at få yderligere aktive kulfiltre, efter valg med blødgørende ionbytning. De sikrer en forbedret vandkvalitet og reducerer kalkindholdet, hvis det er nødvendigt.

Hvilket filter er det rigtige til dig? Find ud af, hvilket vandfilter der passer til dig, vha. vores guide.

hansgrohe home-appen gør Aqittura M91 smart

Kvinde bruger hansgrohe home-appen på en smartphone.
Nyd alle fordelene ved Aqittura M91 med den gratis hansgrohe home-app, mobilt og når som helst.

Med premium-løsningen Aqittura M91 SodaSystem kan du udnytte samtlige af køkkeninnovationens digitale muligheder. Med hansgrohe home-appen kan du drage fordel af talrige komfortfunktioner:

 • Patronernes niveau. hansgrohe home-appen viser dig niveauet i patronerne og informerer om en nødvendig udskiftning.
 • Du får også en besked i tilfælde af en fejlfunktion.
 • Information. Der er en betjeningsvejledning i appen.
 • Mængden af brus vælger du individuelt i appen, så vandet bliver præcis, som du foretrækker.

Find dit armatur til mere velvære her