Ofte stillede spørgsmål

Badarmaturer

Her finder du nyttige tips og svar på ofte stillede spørgsmål om hansgrohes badarmaturer. Vælg det ønskede spørgsmål nedenfor, og se svaret.

Der kommer kun meget lidt vand ud af min vandhane. Hvad kan jeg gøre?

Årsagen til den lave gennemstrømning kan være en snavset luftblander. I denne video beskrives rengøringen nøje.

Kan jeg justere vandstrålens vinkel på en hansgrohe vandhane?

hansgrohe tilbyder en justerbar perlator (artikelnr.: 95400000) med udvendigt gevind M24x1 som valgmulighed. Ved hjælp af denne kan vandstrålen justeres 8° i alle retninger. Udskiftning og funktionsmåde vises i denne video.

Mit frembyggede armatur er utæt ved tilslutningerne. Hvad er årsagen?

Før du installerer armaturet bør du for at kompensere for forskelle i dimensionerne sikre dig, at S-tilslutningerne er monteret spændingsfrit, og at de angivne monteringsdimensioner er opfyldt. Det er afgørende, at du bruger de originale pakninger, og beskadigede pakninger skal udskiftes.

Berøringsfrit/elektronisk armatur: Hvordan kan jeg aktivere vandhanens rengøringsfunktion, så sensoren ikke udløses, fx i forbindelse med rengøring af håndvasken?

Se monteringsvejledningen for produktet for en beskrivelse af aktiveringen af rengøringsmodus, eller gå til det elektroniske reservedelskatalog.

Kuglekartusche: Skal styrekuglen også udskiftes, når kuglekartuschesystemet serviceres?

Det er ikke nødvendigt at udskifte styrekuglen i rustfrit stål. Det er nemt at fjerne eventuelle aflejringer fra kuglen, fx med en rengøringssvamp.