hansgrohe opfandt bruserstangen - og mange andre innovation til bad og køkken.
Idérig siden 1901

International succes med tradition og innovation

Virksomheden Hansgrohe blev grundlagt i 1901. Siden dengang har idéerne fra tyske Schwarzwald flydt i en lind strøm. Og siden har der været tradition for, at badpioneren har været ét skridt foran alle andre. Lige fra den prismæssigt overkommelige håndbruser til bruserstangen eller 1-grebs håndvaskarmaturet: Se de spændende opfindelser her. Mange af dem er blevet til milepæle inden for den internationale badkultur.

At nørkle er vores drivkraft

Inden for badverdenen er mærkenavnet hansgrohe forbundet med høj kvalitet – og det har sine grunde. Det er resultatet af en knowhow med næsten 120 år på bagen. Det startede med virksomhedens grundlægger Hans Grohe, som var fuld af gode idéer – idéer, der var banebrydende for udviklingen af det private bad. Hans håndværkskunst og formgivning var i mange årtier stildannende og vækker fortsat begejstring verden over.

Mangedobbelt patenteret vandfornøjelse til dig

Når du i dag køber et moderne bad- eller køkkenprodukt fra premiummærket hansgrohe, nyder du godt af denne omfattende erfaring. Derudover er Hansgrohe Group en sand innovationens mester i branchen. Koncernens opfindergen ses i de prisvindende design, utallige patenter og spændende fremtidsteknologier. Med erfaringen som bagage er blikket netop altid rettet fremad.

For dig som forbruger betyder det: daglig glæde ved brugervenlige og ofte økonomiske designprodukter med lang levetid. Dertil kommer en service i topklasse, eksempelvis med omfattende rådgivning og reservedele, der kan leveres langt ud i fremtiden.

hansgrohe: en trendsætter i den måde, vi bruger vand på fra første dag

Hvorfor hansgrohe?
​​​​​​​​​​​​​​Her pionerånd og tysk ingeniørkunst altid gået hånd i hånd. Med sin håndbruser skabte Hans Grohe det praktiske alternativ til den daværende stationære hovedbruser i 1928. I 1953 opfandt han også den indstillelige bruserstang, til placering af håndbruseren og indstilling til enhver højde. I dag er begge opfindelser standard i badeværelser over hele verden - på det tidspunkt var det en genistreg der ændrede folks brusevaner. Med sine vandbesparende brusere tænkte hansgrohe på ressourcebesparelse og klimabeskyttelse længe før det blev moderne, og blev en "grøn" pioner i branchen.

RainTunes - digitally controlled shower scenarios
Fremtiden på badeværelset: en digital bruseoplevelse, når vand, video, lyd, lys og duft mødes i harmoni.

​​​​​​​Hvem står bag? hansgrohe.

 • Prismæssigt overkommelig håndbruser med hvidt porcelænsgreb (1928)
 • Automatisk af- og overløbssæt til badekar (1934)
 • Bruserstang Unica (1953)
 • Håndbruser Selecta med justerbare stråletyper (1968)
 • Farvede plastikbrusere Sixty og Tri-Bel (1970)
 • 1-grebs håndvaskarmatur Allegroh (1981)
 • Vandbesparende håndbruser Mistral Eco (1987)
 • Forhåndsinstallerede brusesystemer og brusepaneler (1989)
 • Grundsættet iBox universal til indbygget installation (2000)
 • Regnbruser Raindance (2003)
 • Klimavenlige brusere og armaturer med EcoSmart (2007)
 • ComfortZone-armaturer (2011)
 • og meget mere

Nutiden og fremtiden på badeværelset

Hansgrohe Group har været en konstant kilde til gode produktideér siden 1901. Den tyske innovations konkurrence TOP 100 har tildelt Hansgrohe Group Top Innovator 2019 kvalitetsstempel.
Her hos hansgrohe arbejder vi fortsat på at revolutionere brugervenligheden for at gøre dagligdagens øjeblikke med vand mere praktiske, økonomiske og sikre. I denne proces har vi siden første dag koncentreret os om mennesker og deres velbefindende og behov. Produktsortimentet inkluderer digitale bruseprodukter og trendy farveoverflader til vores vandhaner. Med sine nye badeværelses- og køkkenprodukter tilbyder hansgrohe en hidtil uset oplevelse med vand for at give dit hjem sin egen unikke charme.

Som et Powerhouse i Schwarzwald med eget forsknings- og udviklingslaboratorium, arbejder Hansgrohe Group konstant på nye ideer. Med mere end 16.000 aktive patenter. TOP 100-virksomheden producerer stadig størstedelen af ​​sine produkter i det sydvestlige Tyskland som et stolt engagement i handelsmærket Made in Germany. Og et løfte om kvalitet, du kan stole på.
​​​​