Tid til mere farve på badeværelset - FinishPlus

Lavatory faucet in the trendy color Matte Black.
FinishPlus – personlighed på badeværelset

Vandet flyder på moderne vis: FinishPlus overfladefarver

Giv dit badeværelse personlighed med trendy farver. Metallic-nuancer og matte farver fra hansgrohe giver personlig æstetik på håndvasken, ved badekarret og i brusebadet. To af de særligt populære hansgrohe-armaturserier fås nu i fem nye overfladedesign til trendsættere. Med disse kreative muligheder kan du tydeligt vise din personlige stil i din badeværelses-oase.

Indretningsdesign med personlighed

Krom
Mat sort Mat sort
Mat hvid Mat hvid
Børstet sort krom Børstet sort krom
Poleret guld-optik Poleret guld-optik
Børstet bronze Børstet bronze
Kromblankt armatur på den hvide håndvask.
Sort armatur ved siden af den sorte vaskeskål.
Elegant hvidt badarmatur og hvid håndvask.
Armatur med sort børstet overflade.
Gyldent håndvaskarmatur i kombination med sort.
Armatur i bronze, matbørstet, hvid håndvask.

Individualitet i badeværelset med farvede detaljer

Drømmer du om at gøre din boligstil til gennemført virkelighed? Så er badeværelset som et sanseligt fristed sikkert allerøverst på to-do-listen. Er du vild med detaljer i effektfulde farver, og elsker du kontraster? Eller er du mere til enkel, diskret elegance i stedet for krom? Lad dig inspirere af de kreative muligheder med disse overfladedesign i høj kvalitet:

Elegante kontraster

De matte trendfarver mat sort og mat hvid vækker begejstring blandt fans af moderne arkitektur. Når de bruges som målrettet kontrast, giver de rummet et ekstra pift. Der kan især skabes effektfulde kombinationer med mørke overflader på håndvaske eller med samspil med farvede detaljer i rummet. De elegante og enkle vandhaner i matte farver bliver en ægte prik over i’et i et badeværelse med moderne indretning.

 

Modernitet med særlig glans

De ædle metallicfarver, poleret guld-optik, børstet bronze og børstet sort krom kombinerer elegance med modernitet. Som blikfang i badeværelset skaber de spændende kontraster både i et badeværelse med en mørk atmosfære og i lyse omgivelser. Du kan for eksempel kombinere disse prydgenstande med fugeløse væg- og gulvbelægninger i en industriel stil eller med elegante ensfarvede elementer. Dermed kan du præsentere din helt personlige stil i badeværelsets indretning.

Gør din egen smag til virkelighed på badeværelset

hansgrohe Metropol og Talis E bliver mere individuelle med FinishPlus

Metropol står med sit præcise, geometriske design for en individuel badeværelsesindretning i høj kvalitet. Dermed er denne armaturlinje som skabt til dit personlige designstatement. Metropol satser med sin klare linjeføring på elegante, store overflader med præcise linjer, som kaster fine lysreflekser og genspejler de nye overflader på smuk vis.

Talis E har en moderne og samtidig elegant karakter. Dens slanke krop, der bliver smallere opefter, giver armaturet en tidløs silhuet. Den passer harmonisk ind i ethvert moderne badeværelse og skaber et individuelt præg i en af de nye overflader.

FinishPlus som samlet løsning ved håndvasken, i bruseren og ved karret

For at kunne skabe stilfulde omgivelser i samme overflade hele vejen rundt fås ud over Metropol- og Talis E-armaturer også en lang række supplerende produkter i de fem nye farver. Vælg alle dele, fra armatur over brusersystem og hovedbruser til afløb og tilbehør i én gennemgående farve. Eller skab bevidste farvedetaljer, der skiller sig ud. Både med Metropol og med Talis E fås der frembyggede armaturer og varianter til indbygning i væggen, ligesom der fås et udvalg til brusestyring og til badekarret.

Når du vælger FinishPlus, kan du naturligvis nyde godt af alle de kvalitetskendetegn, du kender fra hansgrohe-linjerne: forskellige ComfortZone-højder og fremragende designkvalitet.
 

Opdag produkter fra hansgrohe i FinishPlus-overfladerne

Matchende look på hele badet

Hos hansgrohe kan du skabe et fuldendt look på badet, hvor alle produkter lige fra håndvaskarmatur, sæbeskål, hånd- og hovedbruser samt designafløbet passer sammen i nøjagtig samme overfladefarve. På den måde skabes en følelse af ro og velvære på badet, hvor alting går op i en højere enhed.

Opdag eksempelvis hansgrohe tilbehørslinjen Addstoris, som fås i FinishPlus-farverne eller se mere om de nye hansgrohe RainDrain designafløb i matchende farve.