Tyske Schwarzwald er udgangspunktet for hansgrohes tradition.
Virksomhedens værdier

Kvalitet, du kan stole på

Du mærker straks vores produkters kvalitet, når du tager brusebad eller vasker hænder. Men hvem står bag? Hvad er det, der driver Hansgrohe, hvilken økonomisk betydning har virksomheden, hvor tager den ansvar? Kast et blik gennem "nøglehullet" til virksomheden med hjemsted i Schwarzwald, hvis produkter du kan finde i hele verden. Læs om vores dna. Og det, der er vigtigt for os.

Du kan stole på anerkendt mærkekvalitet fra hansgrohe. Dine fordele: førsteklasses produkter, enestående design, bæredygtig produktion og stærk kundeservice. Dette vil vi gerne uddybe i det følgende:

  • Under kvalitet viser vi dig, hvad vi forstår ved kvalitetsarbejde hos hansgrohe. 
  • Design gør forskellen: Phoenix Design har i over 30 år sat sit præg på mærket hansgrohes ansigt udadtil. Få mere at vide om det internationalt anerkendte designstudie. Og se en række af de designpriser, der bekræfter Hansgrohe Groups kvalitetskrav og førende rolle inden for design. 
  • Under tradition og innovation får du et indblik i virksomhedens historie. Vidste du, at det er Hans Grohe, der har opfundet bruserstangen? Selv den dag i dag afspejles vores opfindergen i utallige patenter og spændende fremtidsteknologier. 
  • Hansgrohe-gruppen arbejder bæredygtigt og handler ansvarligt. Se under ansvar, hvad der ellers taler for et køb af hansgrohe-produkter.