Ansvar for miljøet er et gennemgående tema for Hansgrohe.
Lad os beskytte vores planet i fællesskab!

Bæredygtige løsninger: Sådan hjælper vi dig med at spare værdifulde ressourcer i hverdagen

Vand er liv, og vand er vores passion. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at beskytte den dyrebare ressource: med vand- og energibesparende brusere, armaturer og teknologier. Fremstillingen og bortskaffelsen af vores produkter har også en indvirkning på klimaet og ressourcekredsløbet. Det tager vi ansvar for. Med hansgrohe produkter hjælper du aktivt til med at beskytte miljøet!

Grøn. Grønnere. Eco* 2030.

Hansgrohe gør vandførende produkter miljøvenlige.
Grøn. Grønnere. Eco 2030 er navnet på Hansgrohe Groups flagskibsprojekt. Under ledelse af Hans Jürgen Kalmbach udstyrer vi alle vores vandførende produkter med klimavenlige funktioner.

"Inden 2030 stræber vi efter at omstille alle vores vandførende produkter fra mærkerne hansgrohe og AXOR til vand- og energibesparende teknologier. I fremtiden skal de være en del af enhver energieffektiv renovering og ethvert energieffektivt nybyggeri. Vi arbejder engageret på at reducere udledningerne fra badeværelser og køkkener." 

Hans Jürgen Kalmbach
CEO i Hansgrohe SE 

* Hansgrohe Group definerer "ECO" som en reduktion af vand- og/eller energiforbruget for vandførende produkter med mindst 22 procent i brugsfasen i forhold til basisåret 2020.

Vores initiativer til grøn omstilling

Hansgrohes bidrag til beskyttelsen af vores planet.

En håndbrusers brugsfase er den mest CO2-intensive

En håndbrusers brugsfase.

En håndbrusers brugsfase er langt den mest CO2-intensive. Mens vores kunder bruger den, udleder en håndbruser omkring 1.000 gange mere CO2 end under fremstillingen. Derfor har vi sat os for at omstille hele vores sortiment af brusere og armaturer til "ECO" inden 2030. Det betyder konkret, at vi vil reducere vand- og/eller energiforbruget for vandførende produkter i brugsfasen med mindst 22 procent – sammenlignet med basisåret 2020.

Få mere at vide om vores vand- og energibesparende teknologier

Vi skaber inspirerende oplevelser med vand for vores kunder, men holder også altid øje med vores CO2-fodaftryk. Derfor går fremragende design og ressourcebevarelse hånd i hånd hos virksomheden Hansgrohe. Med vores EcoSmart- og CoolStart-teknologier sparer du masser af vand og energi i husholdningen hver dag! Du kan se, hvordan det fungerer i de følgende videoer.

Tænk på planeten, spar på vandet.

Sådan beregner du, hvor meget vand og energi - og hvor mange penge - du kan spare

Ved hjælp af hansgrohes vandspareberegner kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvor meget du rent faktisk kan spare med hansgrohes armaturer og brusere. Klar, parat, start: Beregn dine vandomkostninger, spar penge, og beskyt klimaet!

Dyk dybere ned

Lær mere om bæredygtighed hos hansgrohe og vores bidrag til beskyttelse af planeten. Du kan læse brochuren direkte på skærmen eller downloade den til senere brug.

hansgrohe Sustainability Brochure 2023