Spar vand på badeværelset

hansgrohe EcoSmart sparer vand og penge

hansgrohe-brusere og -vandhaner, der er udstyret med EcoSmart-teknologi, bruger op til 60% mindre vand end gængse produkter. Derudover betyder det lavere vandforbrug også mindre energibehov, da mindre vand skal varmes op. Samlet set betyder det: lavere CO2-udslip og lavere udgifter. EcoSmart er dermed både godt for miljøet og for din pengepung.

Du kan se på din vand- og energiregning, hvor effektiv EcoSmart er

hansgrohe EcoSmart er integreret i dit hansgrohe-produkt, og teknologien er dermed usynlig. Men effekten er ikke til at overse: EcoSmart sørger for store besparelser. Beregn din potentielle vandbesparelse med hansgrohes vandspareberegner, og se hvad EcoSmart kan gøre for miljøet - og din pengepung.

Den nye Pulsify bruser fra hansgrohe med vansbesparende Ecosmart-teknologi
Den nye Pulsify-håndbruser fås i en EcoSmart-version, som ses til højre. På trods af mindre vandvolumen, er den mikrofine PowderRain-stråle fyldig og beroligende.

Dine fordele med EcoSmart-teknologien:

  • Reduceret vandforbrug ned til 9 l/min. ved hoved- og håndbrusere (Green-produkter forbruger helt ned til 6 l/min.).
  • Alle hansgrohe-armaturer bruger som standard kun 5 liter vand i minuttet.
  • Reduceret varmtvandsforbrug og dermed mindre energiforbrug og nedbragte udgifter.
  • Lavere CO2-udslip som følge af det lavere energiforbrug.
  • Konstant gennemstrømning, også ved udsving i vandtrykket.

Sådan fungerer hansgrohe EcoSmart-teknologien i en håndbruser:

Brusefornøjelse med god samvittighed

Brusebad er en af ​​vores yndlingsrutiner, hvad enten det er for at få en forfriskende og revitaliserende oplevelse eller til ren afslapning. Har du nogensinde tænkt over, hvor meget vand du forbruger? Vandspareberegneren er dit onlineværktøj til at bestemme dit potentiale for at spare vand og energi ved hjælp af hansgrohe EcoSmart-teknologien på blot et øjeblik. Selv små skridt mod bæredygtighed tæller. Gør en forskel, og beregn dit besparelsespotentiale nu:

Vandspareberegneren

Gør noget godt for dig selv og naturen – spar på vandet ved håndvasken

Smart teknologi inden i vandhanen
Med EcoSmart tænkes der også økonomisk ved håndvasken.

Med hansgrohe EcoSmart reduceres dit daglige vandforbrug ved håndvasken med op til 60 procent. Det er en enorm besparelse. Prøv at gange forbrugsbesparelsen med antallet af vandhaner i dit hjem. Du vil se, at EcoSmart-teknologien fra hansgrohe gør en masse godt – både for miljøet og din pengepung.

Takket være EcoSmart sænkes vandforbruget for alle hansgrohe-håndvaskarmaturer til ca. 5 liter i minuttet. Hvordan går det til? Ved at blande luft i vandet kombineret med en speciel gennemløbsbegrænsning. EcoSmart-luftblanderen er integreret i håndvaskarmaturets tud og blander luft i vandet. Resultatet: en fyldig, blød vandstråle. En ”præcisions-O-ring” inden i vandhanen sørger for konstant ydeevne og en ensartet kraftig vandstråle – selv ved udsving i vandtrykket. Dermed begrænses vandgennemstrømningen, og på den måde sparer du konstant drikkevand.

Sådan fungerer hansgrohe EcoSmart i en vandhane:

Se hansgrohes produkter med EcoSmart-teknologi her: