Mere volumen, mere fornøjelse

AirPower: Sparebrusere og vandbesparende vandhaner blander luft i vandet

hansgrohe AirPower hjælper dig med at spare på vandet og gør samtidig bruserfornøjelsen større. Teknologien blander luft i vandet, så hver eneste dråbe bliver større, mere fyldig og føles lettere. Resultat: Mere nydelse og større glæde, hver gang du kommer i berøring med vand. Og højere effektivitet: Du får følelsen af mere vand ved et lavere vandforbrug, og luften fungerer derfor som en indbygget vandsparer.

hansgrohe AirPower: Oplev mere med mindre vand

Bruser med AirPower-teknologi
Bedre end vand. AirPower-blandingen af vand og luft sikrer et sparsomt forbrug og flere kærtegn til huden.

Vi har uendelige mængder luft til rådighed. Til gengæld er der begrænsede mængder af det kostbare vand. Derfor har opfinderne hos hansgrohe udviklet noget banebrydende i firmaets eget strålelaboratorium: AirPower. Det betyder: at have det sjovt og samtidig spare på vandet.

Princippet er enkelt, men ret genialt: Via stråleskiven i din bruser opsuges luft på en stor flade. Herefter blandes luften i vandet. Når dråberne er beriget med luft, bliver de mærkbart lettere og blødere. Det højner brusefornøjelsen og har samtidig en vandbesparende effekt. Takket være AirPower nyder du vandet i dets dejligste form – helt ubesværet.

Unik brusefornøjelse med AirPower

Hver eneste dråbe kærtegner nærmest huden, og effekten taler for sig selv: AirPower-bruseregnen indhyller din krop og forkæler dig med herlig velvære. Mange af hansgrohes produkter er udstyret med dette vidunder: hovedbrusere, brusehoveder, brusesystemer og håndvaskarmaturer.

Her hos hansgrohe mener vi, at hver eneste dråbe tæller. Derfor har vi sat os for at hjælpe dig med at spare på vandet og energien. Du finder et stort udvalg af AirPower-brusere blandt vores badprodukter med avancerede teknologier. Der følger bl.a. AirPower-nydelse med Rain Air XL og Rain Air.

Vil du spare endnu mere vand? Sparebrusere med EcoSmart-teknologi har et lavere vandforbrug med samme, skønne hansgrohe-komfort.

Find ud af, hvordan AirPower fungerer i hansgrohe-brusere:

Se hansgrohes brusere med AirPower-teknologi her: