Mere volumen, mere fornøjelse

Vand i nye dimensioner med AirPower: sådan rækker vandet længere

hansgrohe AirPower gør nydelsen af elementet vand endnu større, samtidig med at forbruget sænkes. AirPower-teknologien blander luft i vandet, hvilket får hver enkelt dråbe til at blive større, mere fyldig og føles lettere. Resultatet: mere nydelse og større glæde, hver eneste gang du kommer i berøring med vand. Og højere effektivitet. Luftens kraft er nemlig en indbygget vandsparer, der sænker dit vandforbrug.

hansgrohe AirPower: Oplev mere med mindre vand

Bruser i gulvplan
Bedre end vand. AirPower-blandingen af vand og luft sikrer et sparsomt forbrug og flere kærtegn til huden.

Vi har uendelige mængder luft til rådighed. Til gengæld er det kostbare vand begrænset. Derfor har opfinderne hos hansgrohe udviklet noget banebrydende i firmaets eget strålelaboratorium: AirPower. Det betyder: at have det sjovt og samtidig spare på vandet.

Princippet er enkelt, men ret genialt: Via stråleskiven i din bruser opsuges luft på en stor flade. Herefter blandes luften i vandet. Når dråberne er beriget med luft, bliver de mærkbart lettere og blødere. Det højner brusefornøjelsen og reducerer vandforbruget. Takket være AirPower nyder du vandet i dets dejligste form – helt ubesværet.

Unik brusefornøjelse med AirPower

Hver eneste dråbe kærtegner nærmest huden, og effekten taler for sig selv: AirPower-bruseregnen indhyller din krop og forkæler dig med herlig velvære. Mange af hansgrohes produkter er udstyret med dette vidunder: hoved- og håndbrusere, brusesystemer og håndvaskarmaturer.

Her hos hansgrohe mener vi, at hver eneste dråbe tæller. Derfor har vi sat os for at hjælpe dig med at spare på vandet og energien. Du finder et stort udvalg af AirPower-brusere blandt vores badprodukter med avancerede teknologier. Der følger bl.a. AirPower-nydelse med Rain Air XL og Rain Air.

Find ud af, hvordan AirPower fungerer i hansgrohe-brusere:

Nede på jorden
I aktion nonstop for komfort og lavere vandforbrug: hansgrohes AirPower-teknologi i armaturtuden.

hansgrohe AirPower: gør vandet endnu bedre – også ved håndvasken

Mange af hansgrohes vandhaner er udstyret med AirPower. Lydløst og pålideligt gør AirPower hver eneste dråbe vand mere fyldig og reducerer vandsprøjt. Komforten øges og vandet bruges mere effektivt. Når du vasker hænder eller hår, når du plejer den sarte barnehud: De silkebløde dråber gør godt uanset hvad.

Sådan fungerer hansgrohe AirPower i vandhanen:

Se hansgrohes produkter med AirPower-teknologi her: