hansgrohes vandstråler

Vælg mellem forskellige stråletyper – alt efter dit humør og behov

Har du først stiftet bekendtskab med den sanseverden, hansgrohes stråletyper åbner for dig, vil du aldrig mere gå tilbage til andet. Vi udvikler og optimerer stråletyperne i vores eget strålelaboratorium, så de passer til dine personlige behov. Vi opfylder alle dine ønsker til den daglige kropspleje, afslapning eller opfriskning med 14 forskellige stråletyper.

hansgrohe Crometta håndbruser med Rain-stråle.
Stråletypen Rain: Denne kraftige, opkvikkende stråle efterlader dig frisk og klar til en ny dag.

Den perfekte
stråle til alle ønsker


Fra en fin støvregn fra håndbruseren til stort sommervandfald fra hovedbruseren: Vandstråler kan føles utroligt forskellige. Når de flyder fra et hansgrohe-produkt, udløser de ren velvære. Men der er også forskel på, hvad man foretrækker under bruseren. Med mange og meget forskellige stråletyper lever vi op til vores kunders personlige wellness-ønsker. Praktiske tests har vist, at der findes tre forskellige mennesketyper i brusebadet:
 

  • Nyderen vil gerne forkæles og elsker en blød, afslappende bruseregn.
  • Den effektive sætter pris på en kraftig stråle, der hurtigt kvikker op og vækker alle sanser.
  • Den fokuserede nyder helst en massagestråle, der bruser hverdagens stress væk og giver målrettet afslapning.
Hos hansgrohe har vi et ønske om, at alle i familien kan udleve deres helt egen brusebadsstil og også let kan skifte fra en stråle til en anden. Derfor har vi udviklet Select: På alle Raindance Select-brusere kan du efter humør og behov skifte mellem tre stråletyper. Og det er ganske let med et tryk på en knap.

NYHED: PowderRain sender dig i brusehimlen

hansgrohe opfinder brusefornøjelse på ny og begejstrer med innovative stråletyper. Den yngste stjerne på brusehimlen hedder PowderRain. Ved denne stråletype strømmer tusinder af ultrafine dråber ud af brusehovedet. PowderRain omfavner hele kroppen, og det føles, som om man står midt i en blød kappe af vand. For at skabe de lydsvage mikrodråber, har stråleforskerne hos hansgrohe udnyttet hele deres viden om vand. Resultatet: et sanseligt, stille forkælelsessortiment til hjemme-spaen.

PowderRain perler nu fra Raindance Select håndbrusere, Raindance hovedbrusere eller Showerpipes. Du kan også opleve PowderRain i den nye bruserserie Rainfinity – for en helt ny bruseroplevelse eller den nye serie Pulsify.

Desuden fås PowderRain-strålen også i håndvaskarmaturet Finoris med den smarte udtræksbruser, der giver mere fleksibilitet i hverdagen.
Nyhed: stråletypen PowderRain

Afslappende blød takket være mikrofine dråber

Hvilken stråletype foretrækker du at lade dig forkæle af?

Vi tilbyder et væld af vandformer til indretning af dit helt eget forkælelsesbad. Se, hvilke hansgrohe-stråletyper der kan få hverdagens udfordringer skyllet væk dråbe for dråbe:

  1. RainAir: en afslappende bruseregn, der beriges af luft inde i brusehovedet. Det får vandet til at føles særligt blødt og fyldigt, dråberne falder ned over kroppen og indhyller den i en skøn velværefølelse. Dette kærtegn opleves som blid sommerregn og er som skabt til livsnydere.
  2. Rain: en kraftfuld regnstråle med et stimulerende friskhedsboost til hele kroppen. Den behagelige vandkraft er velegnet til at skylle shampoo ud. Denne stråletype er helt perfekt til at skyde dagen i gang og blive kvikket op i løbet af dagen.
  3. Whirl: den hvirvlende massagestråle, der skyller dagens anstrengelser ud med badevandet. Den løsner især op for spændinger i nakkeområdet og i skuldrene. Som fingrene på en massør vandrer den cirkulerende helixstråle over huden i en skruebevægelse. Dette er det perfekte valg for at reducere stress eller forkæle dig selv med lidt wellness efter sport.
  4. PowderRain: Denne blide brusestråle sørger for enestående, afslappende og lydsvag vandnydelse. Mikrodråber i tusindvis indhyller hele kroppen. PowderRain er ikke bare sanseligt blød men også effektiv: De mange, mange dråber skyller sæbe af og shampoo ud uden problemer.

hansgrohes andre stråletyper er RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix og SoftRain. Se billedgalleriet for mere om disse.

Overblik over hansgrohes stråletyper – find inspiration i den smukkeste vandperformance

Alsidige stråletyper, der sikrer afveksling i din brusebadshverdag

Mange hansgrohe-produkter kombinerer én eller flere stråletyper i én håndbruser, hovedbruser eller sidebruser. Det betyder, at du kan vælge en ny vandperformance, hver gang du går i bad. Den ene dag er du til blid afslapning, den næste dag til opkvikning for fuld kraft.

Det særlige ved hansgrohes stråletyper: De kombineres med teknologier som f.eks. EcoSmart og AirPower. EcoSmart reducerer vandforbruget på bæredygtig vis uden at gå på kompromis med effekten. AirPower blander derimod luft i vandet – for større og blødere dråber. Positiv bivirkning: Dine vand- og energiudgifter falder.

Uanset om du vælger IntenseRain til at vække dine sanser, Mono-strålen til den målrettede velværefornemmelse eller RainFlow til at skylle hverdagens stress og jag væk: Hver eneste hansgrohe-stråletype er sand vandkunst og forvandler det kostbare element vand til ren og skær wellness. Og gør brusebadet til den foretrukne beskæftigelse.