Raindance Select S med PowderRain

Blidt, blødt og støjsvagt: den nye måde at tage altomsluttende brusebad på

Hvad siger du til at trække dig tilbage til din helt egen, private spa hjemme hos dig selv? Med tusindvis af mikrofine dråber indhyller den nye hansgrohe-stråletype PowderRain dig i en sanselig kappe af vand. I dit nye refugium kan du trække dig tilbage, drømme og slappe helt af, mens alt omkring dig er blidt og stille. 

PowderRain spray underneath the overhead shower.
Her kommer PowderRain-strålen fra hansgrohe Rainfinity-hovedbruseren. Det betyder: Mange tusinder af mikrodråber omslutter beroligende hele din krop.

PowderRain: afslappende blid, takket være mikrosmå dråber

Ni ud af ti forbrugere er ifølge et studie* enige om, at hansgrohe PowderRain har givet dem "den bedste bruseoplevelse nogensinde". Det er ikke så overraskende: De nye mikrodråber føles skønt på huden. De sikrer dig en vandoplevelse af den absolut behagelige slags, når vandet strømmer gennem hansgrohe-bruserne. Den fine stråle giver dig en enestående brusebadsoplevelse, og vandføringen er så avanceret, at du næsten undgår vandstænk.

 

Lydløs og gudeskøn omfavnelse i brusebadet

PowderRain er udviklet, så du kan trække dig tilbage til ren nydelse. Den omslutter dig og giver dig en følelse af tryghed. Her bliver brusebadet til en privat wellnessfornøjelse. Den blide stråle får vandet til at føles skønt på huden. Bittesmå dråber i tusindvis giver dig en sanselig brusefornøjelse. Det føles, som om du står i blid sommerregn. Brusehovedet forfiner vandet i det uendelige, så det strømmer utrolig støjsvagt ud af dyserne. Det er lykkedes eksperterne i hansgrohes lydlaboratorium at reducere bruserstøjen betragteligt: helt ned til hviskeniveau. Så kan du koble helt af i det daglige brusebad.

Minidråber, maksimal effekt og tilmed nærmest ingen stænk

PowderRain er blid OG effektiv. Tusindvis af dråber skyller grundigt sæbe af og shampoo ud. Derudover er den nye mikrostråle yderst stænksvag. For dig betyder det: færre kalkpletter = mindre rengøring. Det er en fordel i ethvert bad. Det gælder især ved de åbne brusebade, som er en af tidens aktuelle trends.

Kunne du tænke dig et boost til dit brusebad, men har et lille badeværelse?

Vil du nyde PowderRain-strålen, men har kun et mini-badeværelse? Så er der gode nyheder: Du behøver ikke meget plads for at give dig selv denne helt nye bruseroplevelse. Med Pulsify-bruseren får du mest ud af pladsen i dit brusebad.

Den nye Pulsify-serie betyder PowderRain til alle

Pulsify-bruseren omdanner vand til et silkeagtigt lag med utallige mikrodråber i PowderRain-stråletypen med varierende intensitet, så du både kan nyde den til et forfriskende men også et afslappende brusebad. Uanset hvad du har lyst til, når som helst på dagen og i ethvert humør.

Pulsifys rumlige mirakler passer i ethvert brusebad

Vil du tage din komfort og vandoplevelse op til et nyt niveau? Få en Pulsify-showerpipe installeret - en fuldkommen og energigivende fornøjelse med hoved- og håndbruser.

*1.500 forbrugere testede hansgrohe PowderRain i december 2018 for trnd, et europæisk marketingcommunity.