Raindance Select S med PowderRain

Blidt, blødt og støjsvagt: den nye måde at tage altomsluttende brusebad på

Hvad siger du til at trække dig tilbage til din helt egen, private spa hjemme hos dig selv? Med tusindvis af mikrofine dråber indhyller den nye hansgrohe-stråletype PowderRain dig i en sanselig kappe af vand. I dit nye refugium kan du trække dig tilbage, drømme og slappe helt af, mens alt omkring dig er blidt og stille. 

The PowderRain jet from the overhead shower.
Cykelrytter Peter Sagan sætter efter et anstrengende løb stor pris på at slappe af med PowderRain og få ny energi. hansgrohe er titelsponsor for hans hold BORA-hansgrohe.

PowderRain: afslappende blid, takket være mikrosmå dråber

Ni ud af ti forbrugere er ifølge et studie* enige om, at hansgrohe PowderRain har givet dem "den bedste bruseoplevelse nogensinde". Det er ikke så overraskende: De nye mikrodråber føles skønt på huden. De sikrer dig en vandoplevelse af den absolut behagelige slags, når vandet strømmer gennem hansgrohe-bruserne. Den fine stråle giver dig en enestående brusebadsoplevelse, og vandføringen er så avanceret, at du næsten undgår vandstænk.

 

Lydløs og gudeskøn omfavnelse i brusebadet

PowderRain er udviklet, så du kan trække dig tilbage til ren nydelse. Den omslutter dig og giver dig en følelse af tryghed. Her bliver brusebadet til en privat wellnessfornøjelse. Den blide stråle får vandet til at føles skønt på huden. Bittesmå dråber i tusindvis giver dig en sanselig brusefornøjelse. Det føles, som om du står i blid sommerregn. Brusehovedet forfiner vandet i det uendelige, så det strømmer utrolig støjsvagt ud af dyserne. Det er lykkedes eksperterne i hansgrohes lydlaboratorium at reducere bruserstøjen betragteligt: helt ned til hviskeniveau. Så kan du koble helt af i det daglige brusebad.

Minidråber, maksimal effekt og tilmed nærmest ingen stænk

PowderRain er blid OG effektiv. Tusindvis af dråber skyller grundigt sæbe af og shampoo ud. Derudover er den nye mikrostråle yderst stænksvag. For dig betyder det: færre kalkpletter = mindre rengøring. Det er en fordel i ethvert bad. Det gælder især ved de åbne brusebade, som er en af tidens aktuelle trends.

Forskellen ved de nye brusedråber kan både ses og høres - men frem for alt føles.

PowderRain i håndbruser, brusersæt og brusesystemer

PowderRain kan blive din med kun minimale ændringer i dit bruseområde. Har du lyst til en ny badeværelsesindretning? Hos os finder du også den komplette løsning.

  • De nye bittesmå dråber kommer fra den trestrålede håndbruser Raindance Select S 120 3jet P. De to andre stråletyper hedder ”Rain” (bred stråle) og ”Whirl” (massagestråle). Du skifter stråletype komfortabelt med et tryk på Select-knappen. Samtidig er det let blot at skrue den nye håndbruser på din bruserslange. Vil du have et komplet sæt med bruserstang og slange? Så gå efter brusersættet Raindance Select S 120 3jet PowderRain.
  • Vil du gerne have mikrostrålerne til at indhylle hele din krop? Så få PowderRain oppefra på din hovedbruser Raindance S 240 1jet PowderRain.*
  • Og forkælelseskombinationen bestående af hovedbruser, håndbruser (begge med PowderRain) plus termostat hedder: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet PowderRain.*

Teknik kan være så hyggelig

hansgrohe går helt nye veje med vandstrålerne – for dit velværes skyld. PowderRain bygger nemlig på en innovativ teknologi. De enkelte PowderRain-dyser har seks fine åbninger (i stedet for en enkelt), som opdeler strålen i bittesmå dråber. Derfor er strålen meget finere end almindelige brusestråler. Vandet føles som lette fjer på din hud.

hansgrohe PowderRain-produkterne gemmer på andre tekniske innovationer, der gør livet lettere:


* Vælg en VVS-installatør til installationen af hovedbrusere og termostater.
*1.500 forbrugere testede hansgrohe PowderRain i december 2018 for trnd, et europæisk marketingcommunity.