2-Spray Select sparer tid og penge

Multitalentet blandt køkkenarmaturerne

Tag hånd om det hele, og nyd en smidig arbejdsproces: Luk for vandet, åbn igen, og skift stråletype. Og hav samtidig den anden hånd fri hele tiden. Med den funktionelle opgradering af linjerne M71 og M51 er der nu to funktioner i udtræksbruseren: Select-knap og stråleskifte. Det gør arbejdet nemmere og sørger samtidig for, at vandet bruges effektivt ved køkkenvasken.

Løbende kontrol over vandet og sjovere køkkenarbejde

hansgrohe armatur med strålevalg og Select-knap.
Køkkenarmaturet M51 med 2-Spray Select-funktion kan betjenes med kun én hånd: Vandet afbrydes og fortsættes med Select, skift stråletype på den forreste knap.

2-Spray Select-funktionen gør arbejdet ved køkkenvasken hurtigere og giver samtidig et bedre arbejdsresultat. Skift med én hånd fra laminarstråle til den optimerede brusestråle, der falder blødere og med en større overflade på grøntsagerne eller køkkengrejet. En modificeret del i tuden gør, at vandet sprøjter mindre under skylning, og vandet føles behageligt på hænderne. På den måde holdes bordet rundt om vasken tørt, samtidig med at du kan glæde dig over fuld power ved køkkenvasken. 


De nye all-in-one-køkkenarmaturer med to stråletyper er desuden også vandbesparende. Brusestrålen forbruger i gennemsnit kun 3,5 l/min, og på den måde bruger vi vores vigtigste ingrediens, vand, langt mere bevidst. Det medfører ikke mindst besparelser i budgettet.

Så let styrer du vandet