Ny standard til forskellige situationer

Køkkenvaske i rustfrit stål: Større udvalg til enhver form for køkkenindretning

hansgrohe udvider udvalget af køkkenvaske og har attraktive tilbud til især renoveringsfolket og dem, der planlægger at købe deres første køkken. De nye køkkenvaske fra linjen S41 i rustfrit stål med lang levetid passer til selv de mindste underskabe – og fås både med og uden drypbakke. Det sørger for stor fleksibilitet. Værd at vide: Sammen med køkkenarmaturerne fra vores linje Focus M41 danner de robuste køkkenvaske i rustfrit stål en harmonisk helhedsløsning til køkkenets hjerte.

 

Et sikkert valg til alle køkkener    

Er du på udkig efter en ny køkkenvask, som du kan have glæde af i lang tid? Den nye linje S41 i rustfrit stål af høj kvalitet passer på alle gængse underskabe og gør den mest benyttede arbejdsplads i køkkenet komplet med mærkekvalitet. Den integrerede materialeforstærkning sørger for ekstra sikkerhed: En trekantet kantforstærkning sikrer, at køkkenarmaturet sidder stabilt og kan klare alle opgaver i hverdagen.

Den nye linje er fleksibel og opfylder forskellige ønsker: S41 kan monteres enten på eller i niveau med bordpladen - nedfældet eller planlimet - og drypbakken er placeret enten til venstre eller højre for kummen.
Den nye køkkenvask i rustfrit stål passer til mange elementkøkkener.
En solid løsning uden forstyrrende hjørner og kanter: S41 køkkenvasken i rustfrit stål passer til ethvert køkken og selv til helt små underskabe.

S41 - din pålidelige partner i rustfrit stål

Det harmonisk afrundede design i rustfrit stål med tre forskellige bredder kan integreres fleksibelt i moderne køkkener og passer til skabsmoduler fra mindst 45 cm til 60 cm bredde. Som enkeltvask, med eller uden drypbakke eller som dobbelt løsning med skyllekumme – linjen S41 har den passende variant til din køkkenløsning og dit normale arbejdsforløb. Udvalget af køkkenvaske forkæler dig med god ergonomi og kompakte mål, der på ingen måde indskrænker komforten under arbejdet i køkkenet. Det afrundede, minimalistiske design gør det nemt at rengøre din køkkenvask. 

Bundventil og afløbssæt medfølger. Til varianten med forboret hanehul til køkkenarmaturet medfølger en automatisk bundventil, til varianten uden forboring en manuel bundventil.
  • S41 som enkeltvask fås til underskabe med 45, 50 og 60 cm bredde. 
  • S41 enkeltvask med drypbakke til venstre eller højre, så den passer til dine præferencer og køkkensituationen. Den er optimeret til 45, 50 eller 60 cm brede standard-underskabe. 
  • S41 dobbeltvask med drypbakke til venstre eller højre. Til 60 cm brede underskabe: den 40 cm brede køkkenvask er kombineret med en 15 cm bred skyllekumme. Til denne variant kan der også vælges en bundventil med automatisk eller manuel funktion. 
S41 køkkenvasken i rustfrit stål er en pålidelig løsning. Hver variant fra det store udvalg er udført i robust kvalitet made in Germany.