Glade mennesker i køkkenet - med hansgrohe-vasken som funktionelt midtpunkt.
Nye køkkenprodukter

hansgrohe-nyheder: Gør køkkenarbejdet lettere for dig selv

Kast et blik på dit fremtidige drømmekøkken: De nyeste hansgrohe-produkter forenkler arbejdsprocesserne for dig ved køkkenvasken. Fra stilfulde vaske over revolutionerende betjeningskoncepter til perfekt afstemte kombinationer, der passer godt ind i din køkkenplanlægning. Vi tilbyder funktionelle og tidløst smukke elementer af højeste kvalitet.

Innovative køkkenhjælpere i topform

Køkkenet udgør dit hjems hjerte. Det er stedet, hvor effektive arbejdsprocesser kombineres med høje krav til komfort og design. For at kunne nyde den nye form for trendy madlavning i fulde drag, skal alt køre uden problemer. I et perfekt samspil mellem funktion og æstetik giver disse hansgrohe-produkthighlights en helt ny oplevelse. Lær de innovative vaske og armaturer at kende – de kommer til at revolutionere dit køkkenarbejde. Tag også et kig på vores køkkentilbehør: Også mindre detaljer kan betyde meget for arbejdet i køkkenet.

Ekstra komfort, bedre design

Vi gør alt, hvad vi kan, for at udstyre køkkenet med innovative og stilfulde produkter. Opdag, hvor meget sjov du kan have med vand, når dit køkken har brugervenligt udstyr. Her er flere innovative køkkenprodukter:

Opdag nogle af vores køkkenprodukter