Vaske – lige så alsidige som dine ønsker

Form og funktion – i sømløs forening

Hvad siger du til at gøre vasken til dit foretrukne arbejdssted i huset? Fordi den passer perfekt ind i din køkkenplanlægning – enten som kompakt løsning eller i stort format. Uanset om du vælger håndsvejset rustfrit stål eller naturlig SilicaTec-granit: Den vil udgøre et æstetisk blikfang. Lad os præsentere: produktnyheder fra hansgrohe, som du helt sikkert ikke vil være foruden.

Køkkenvask i rustfrit stål fra hansgrohe.
Overbevisende design: Den brede kummekant i L-form får armaturet til at stråle og danner den perfekte ramme for din kogekunst.

De passer til alle køkkener

Endelig ubegrænset planlægningsfrihed! Læs mere om de køkkenvaske, der passer til netop dine behov. De findes som kompakt løsning til det mindre køkken eller i stort format til hobbykokken, der i stor stil skal kunne multitaske ved vasken. Gå efter én eller to kummer eller vælg en integreret drypbakke. hansgrohe tilbyder en passende vask til praktisk talt alle køkkener og behov.

Sæt nye designstandarder i dit køkken

Det nye vasksortiments æstetiske design giver køkkenet et stilfuldt touch: Den brede kummekant lader visuelt vasken og vandhanen smelte sammen til én enhed. Vælg mellem det klare, tidløse design i rustfrit stål, eller gå efter naturlige farver og materialer med SilicaTec-granit. Begge varianter passer harmonisk ind i det individuelle køkken og kan kombineres med alle hansgrohe-køkkenarmaturer.

Funktionel tilfredshed

Med det nye hansgrohe-vasksortiment i forskellige størrelser kan du frit indrette dit drømmekøkken. Du kan vælge mellem en lang række varianter og muligheder: vaske til nedfældet montering i bordpladen eller de underlimede versioner.

Vask til køkkenet med vandhane fra hansgrohe.
hansgrohe granitvaskene fås til nedfældning eller underlimning. Her med to kummer i forskellige størrelser, hvis grafitsorte farve matcher bordpladen.

hansgrohe-kvalitet for langvarig glæde i køkkenet

Du har helt sikkert planer om en langsigtet løsning til køkkenet. Og du går naturligvis efter en robust kvalitet, der er nem at rengøre. De nye hansgrohe-vaske vækker begejstring med deres design og funktionalitet, men også med materialets tykkelse og de håndværksmæssige detaljer. Ud over det 1 mm tykke håndsvejsede rustfri stål er kantet forstærket rundt om armaturet. For dig betyder det, at vandhanen er urokkeligt stabil.