Nyd vandet: hansgrohes stråler forkæler dig fra top til tå
Oplev hansgrohe live

Oplev og test vores brusere og armaturer på egen krop

Man har lyst til at kigge på smukke ting. Finde ud af, hvordan de fungerer. Mærke, hvordan de føles. Du vil opdage, at det også gælder produkter fra hansgrohe. Her kan du se og prøve vores vandhaner og brusere i virkeligheden. Måske ender det med, at du forelsker dig i et produkt og vil have det derhjemme. I så fald finder du en forhandler i søgningen nederst på siden.

Hvor kan jeg afprøve produkterne?

I Hasselager ved Aarhus: I hansgrohes Showroom lige syd for Aarhus kan du se mange af vores brusere og vandhaner på nært hold. I brusebrønden kan du desuden mærke forskellen på forskellige brusere og stråletyper på hænderne og finde din yndlingsstråle.

På ferie og weekendtur: Holder du ferie i Schwarzwald, eller kommer du forbi på køreturen til Schweiz, Italien eller Frankrig? Vi bliver glade for at se dig i hansgrohe Aquademie i Schiltach. Her kan du se og røre et stort udvalg af produkter. Og i hansgrohe Showerworld kan du selv teste alle brusere på egen krop.

Familier og børn: I Europas største forlystelsespark, Europa-Park i Rust ved Freiburg, finder du vores produkter i hansgrohe "Kinderwasserwelt" for børn. Blandt rutsjebaner og klatrestativer opdager de mindste allerede hansgrohes brusere. På den måde lærer de tidligt om bæredygtig, ansvarlig brug af vand.

Skal du bygge nyt, renovere, modernisere?: Find en udstilling eller butik i nærheden af dig ved hjælp af vores forhandlersøgning. Mange steder er vores produkter udstillet, og dygtige fagfolk står klar til at rådgive dig.

Tour de France og "Relaxing Moment" med hansgrohe

BORA-hansgrohe på landevejen
Premiummærket hansgrohe er officiel titelsponsor for holdet BORA-hansgrohe. Det førsteklasses cykelhold fortsætter successtimen ved UCI World Tour 2020.
Gør som elitesportsfolkene fra det førsteklasses cykelhold BORA-hansgrohe: Med det friskheds-kick, en hansgrohe-bruser giver, er du klar til den næste udfordring og til at slappe af efter en kraftpræstation. Vores cykelryttere fortæller om deres bedste præstationer og "Relaxing Moments" i en podcast i forbindelse med Tour de France 2020. Du kan også opleve disse øjeblikke i dit bad – og føle dig som en topidrætsudøver under bruseren. Eller lyt med i hansgrohes verden, nyd en stille stund på dit yndlingssted med spændende historier om cykelholdet BORA-hansgrohe i podcasten.