hansgrohe nyheder ved køkkenvasken

Det dejligste kompliment til dit køkken: Minimalisme hele vejen rundt

Designkrav støder i det moderne køkken på forskellige situationer. Ved Talis M54 finder du varianten, der passer til dit køkkenkoncept og giver et godt eksempel på perfektion. Fascinerende slankt fremtræder armaturet på hvad enten det moteres på køkkenøen, eller i køkkener med hængeskab.

Et køkken-highlight i hver form    

Ved Talis M54 øser du fra en mangfoldighed af varianter og funktioner – og tyr altid til kompromisløst klart formsprog: Ligegyldigt om du leder efter et armatur til pladsen under hængeskabet eller køkkenarmaturet skal blive blikfang på arbejdsøen, måske er der også brug for en harmonisk løsning på det nye planlagte køkkenmodul: I bredt sortiment af Talis M54 finder du til alle køkkenkoncepter og anskaffelsesplaner en passende løsning.

Om buet eller kantet – minimalisme er trumf

Det er dit valg: Den minimalistiske, helt igennem designede armaturkrop med det flade, vertikalt opstillede greb står i tre grundformer og komforthøjder til rådighed: rundbue, L-design eller U-tud. Desuden kan der vælges mellem tre eksklusive overflader, der på perfekt vis fortsætter dit køkkens stil eller skaber en bevidst accent i kontrast: eksklusivt mat sort, krom eller finish i rustfrit stål. Designet af Talis M54 er konsekvent gennemtænkt: Alle komponenter, også bruserslangen, er tilpasset farvemæssigt.
Et minimalistisk køkkenarmatur i mat sort.
Det slanke Talis M54 køkkenarmatur med gennemgående formgivning overbeviser ikke mindst i trendy mat sort. Udvalget kompletterer mange køkkenkoncepter.
Køkkenarmatur med rundbuetud.
Talis M54 med rundbuetud er forførende på grund af den ophøjede, rumprægende silhuet i forbindelse med funktionalitet. Overfladen mat sort gør den til highlight.

Talis M54 som prominent køkkenø-løsning

Lav dit køkkenarmatur til stjerne på den fritstående køkkenø: Talis M54 i aflangt rundbue-design med ComfortZone højde 210 er som skabt til konceptet moderne spisekøkkener, der ofte åbent smelter sammen med boligen. Den slanke silhuet er kompromisløs, uden visuelle afbrydelser af grundformen, eksklusiv i finish og venlig mod budgettet. Varianten med udtræksbruser giver dig en udvidet aktionsradius. Du skifter nemt mellem laminar- og brusestråle på udtrækstuden. Den magnetiske bruserholder MagFit giver ekstra komfort. Fås også som svingtudsvariant.
Køkkenarmatur med udtræksfunktion.
Talis M54 med L-tud gør, at der er bevægelsesfrihed under hængeskabe: Udtrækstuden forkæler med en stort anlagt aktionsradius.

Talis M54 med tud i L-form – pladsmirakel

Den optimale løsning under hængeskabe i køkkenvaskens område: Den tilpassede totalhøjde udnytter pladsen med retlinjet æstetik. Derved giver varianten med ComfortZone 270 og tuden, der kan trækkes horisontalt ud med laminarstråle masser af fleksibilitet. MagFit sørger for let tilbagetrækning af slangen og dens centrerede indstilling. Svingtuden, der kan indstilles trinvist, kan afstemmes med køkkenvasken og forhindrer at armaturet utilsigtet svinger for langt. 
Enhånds-køkkenarmatur på køkkenvasken.
Det minimalistiske design af Talis M54 overbeviser ikke mindst i varianterne med U-tud. Det slanke opragende vandrette greb er pladsbesparende og ergonomisk.

Talis M54 i U-design – velkendt udseende, slank form

Det U-formede formsprog med høj genkendelseseffekt til køkkener med og uden hængeskabe. Tuden med ComfortZone 220 er både bevægelig og variabel, stråleomformeren til laminarstrålen er diskret integreret. Svingtuden kan indstilles i trin, som forhindrer at der utilsigtet drejes ud fra vaskens område. Også med disse varianter står de eksklusive farver mat sort, krom og rustfrit stål finish til rådighed.

Minimalistisk design træffer funktionalitet