hansgrohe nyheder ved køkkenvasken

Den smukkeste ingrediens til dit køkken: Nordisk minimalisme

I det moderne køkken mødes krav til designet og krav til forskellige funktioner. Med Talis M54 finder du den vandhanevariant, der passer til dit køkken og er et godt eksempel på perfektion. Armaturet fremstår fascinerende og slankt, hvad enten det monteres på køkkenøen eller under et overskab.

Et køkken-highlight i nordisk form    

Ved Talis M54 vælger du blandt en mangfoldighed af varianter og funktioner – og får altid kompromisløst, nordisk design: Ligegyldigt om du leder efter et armatur til pladsen under overskabet, eller køkkenarmaturet skal blive blikfang på køkkenøen: I det brede Talis M54 sortiment finder du en passende løsning til alle køkkenkoncepter og -planer.

Et minimalistisk køkkenarmatur i mat sort.
Det slanke Talis M54 køkkenarmatur med gennemgående formgivning overbeviser ikke mindst i trendy mat sort. Det nordiske design passer til mange køkkener.

Nomineret: Design Favorit 2024

Bolig Magasinet og Bo Bedre har nomineret hansgrohe Talis M54 som en af årets Design Favoritter 2024 for sit minimalistiske, matsorte design og de praktiske funktioner. 

Læs mere og stem her!

Buet eller kantet – minimalisme er vejen frem

Det er dit valg: Den minimalistiske, konsekvent designede armaturkrop med det flade, vertikale greb findes i tre grundformer og komforthøjder: rundbue, L-design eller U-tud. Desuden kan du vælge mellem tre eksklusive overflader, der på perfekt vis fortsætter dit køkkens stil eller skaber en bevidst kontrast: eksklusivt mat sort, krom eller finish i rustfrit stål.
Køkkenarmatur med rundbuetud.
Talis M54 med rundbuetud er forførende på grund af den ophøjede, rumprægende silhuet kombineret med funktionalitet. Overfladen mat sort gør den til et køkkenhighlight.

Talis M54 som prominent køkkenø-løsning

Gør dit køkkenarmatur til køkkenøens stjerne: Talis M54 i slankt rundbue-design med ComfortZone højde 220 er som skabt til det åbne køkken-alrum, der smelter sammen med resten af boligen. Den slanke silhuet er kompromisløs, uden visuelle afbrydelser af grundformen, eksklusiv i finish og venlig mod budgettet. Varianten med udtræksbruser giver dig en udvidet aktionsradius. Du skifter nemt mellem laminar- og brusestråle på udtrækstuden. Den magnetiske bruserholder MagFit giver ekstra komfort. Fås også som svingtudsvariant.
Køkkenarmatur med udtræksfunktion.
Talis M54 med L-tud gør, at der er bevægelsesfrihed under overskabe: Udtrækstuden forkæler med en stort anlagt aktionsradius.

Talis M54 med tud i L-form – pladsmirakel

Den optimale løsning under overskabe ved køkkenvasken: Udnyt pladsen med nordisk design og retlinjet æstetik. Talis M54 med ComfortZone 270 og tuden, der kan trækkes horisontalt ud med laminarstråle masser af fleksibilitet. MagFit sørger for let tilbagetrækning af slangen og dens centrerede indstilling. Svingtuden, der kan indstilles trinvist, kan afstemmes med køkkenvasken og forhindrer, at armaturets tud utilsigtet drejer ud over bordpladen. 
Enhånds-køkkenarmatur på køkkenvasken.
Det minimalistiske design af Talis M54 overbeviser ikke mindst i varianterne med U-tud. Det slanke, lodrette greb er pladsbesparende og ergonomisk.

Talis M54 i U-design – velkendt udseende, slank form

Det U-formede formsprog i nordisk stil til køkkener med og uden overskabe. Tuden med ComfortZone 220 er både bevægelig og variabel, stråleformeren til laminarstrålen er diskret integreret. Svingtuden kan indstilles i trin, som forhindrer at vandet rammer bordpladen i stedet for vasken. Også med disse varianter står de eksklusive farver mat sort, krom og rustfrit stål finish til rådighed.

Minimalistisk design møder funktionalitet