Tofarvet, krom/hvidt design på badeværelset
Tendenser til dit badeværelse

Hvad hitter og vækker begejstring på badeværelset? Lad dig inspirere!

Elsker du at holde øje med de nye boligtendenser og idéer til badeværelset? Der skal ikke meget til for at skabe et andet udtryk. Med designvandhaner og -brusere kan du modernisere med stil. Med større løsninger sørger du for mere komfort. For at kunne give dig inspiration har vi samlet de aktuelle tendenser på internationale messer for badeværelser og moderne boligstil.

De seneste indretningsidéer til dit drømmebad: nyt og individuelt

Det moderne badeværelse byder på naturlig udstråling og behagelig stemning. Herunder finder du inspiration til små og store ændringer på badeværelset inden for tidens trends.

Inspiration fra livsstil og design giver mere wellness

Badeværelset er i dag meget mere end et rum til hygiejne og et hurtigt brusebad. Det er der vi slapper af og lader op, så det skal indrettes hyggeligt og afspejle den personlige stil. Derfor er det naturligt, at forskellige indretningstrends også spreder sig til badeværelset. hansgrohe holder øje med udviklingen inden for badeværelsesindretning og gør det let med innovative og æstetiske produkter. De passer ikke bare ind i tidens stil – de er også at førsteklasses kvalitet og kan kombineres med alle de andre dele i rummet.