Inspireret af den nordiske stil

Geometriske former i badet er trendy

Elsker du enkelt design med præcise linjer og flader? Geometriske former, som får øjnene til at slappe af? Så er den nye trend i badeværelset lige noget for dig! Arkitektonisk klarhed med en ren fremtoning er et absolut musthave i flere og flere hjem. Den nordiske trend giver masser af mulighed for at sætte et individuelt aftryk. Design med hjørner og kanter.

Et moderne bad med geometriske former.
De geometriske former præger det moderne badeværelse. Den puristiske arkitektur og det klare design sørger for en rolig atmosfære på badeværelset. \(Foto ©Bette\)

Retlinjet design har en beroligende virkning

På badeværelser kan denne trend ses i samspillet mellem rette vinkler og præcise konturer, der opdeler rummet. Designet er inspireret af arkitekturens former og giver badeværelset en rolig og værdig udstråling. En gennemgående rumindretning med flader, som flyder ind i hinanden, betoner trenden. Badarmaturer og brusere med en klar geometri kompletterer stilverdenen.

Armaturer og brusere til strømlinede badeværelsesmiljøer

I øjeblikket er badelementer med et kubisk formsprog meget populære. De nye badarmaturer fra Metropol-linjen har derfor lige flader og skarpe kanter. hansgrohe-serien betoner de rette vinkler på en konsekvent måde. Håndvaske med tynde vægge og en kantet grundform accentuerer den geometriske stil. Det puristiske formsprog kombineres gerne med beton eller fliser i betonlook, som også er meget trendy. Sten i stort format er også en naturlig designpartner, som forlener den klare stil med lidt varme. Et nedtonet farvevalg i form af afdæmpede naturfarver eller sort/hvid retter fokus mod den præcise geometri.

Design med en unik signatur.

En badeværelsesindretning med udtryksfulde armaturer fra Metropol-linjen og kubisk-skulpturelle objekter sørger for et klart og harmonisk indtryk.

Badarmaturer til gulvmontering med klar geometri.

Lige linjer virker indtagende

En flot iscenesættelse

De geometriske former giver dig mulighed for at sætte et individuelt aftryk på badet: Den kvaderformede håndvask ligner en skulpturel søjle og udgør et highlight, der iscenesættes perfekt af håndvaskarmaturet fra Metropol-linjen til gulvmontering. 1-grebs kararmaturet fra samme serie er det perfekte supplement; det passer til det fritstående badekar. I brusebadet er den kvadratiske Raindance E-hovedbrusers iøjnefaldende design et markant blikfang i det moderne bad. Bruserens store, jævne overflader indgår i en perfekt kombination med armaturlinjen. Brusefornøjelsen kompletteres med den flade brusestyring, der er integreret i væggen med den slanke silhuet. Designet citerer former fra moderne arkitektur. hansgrohe badarmaturer med præcis geometri er en vinder med det tilbageholdende formsprog og den høje grad af funktionalitet, som supplerer det markante baddesign på en indtagende måde.