Luksuriøst
Hjulpet godt på vej

Service af højeste kvalitet

Hos hansgrohe har vi et ønske om at hjælpe dig godt på vej. Her finder du alt det, der er værd at vide om vores produkter, f.eks. om rigtig rengøring eller vores garanti. Lidt underholdende må det da også gerne være: Gå på opdagelse i vores alsidige produktunivers i brochurer og apps – også interaktivt. I hansgrohes showroom eller på messer får du det hele live: lige til at føle på og afprøve. God fornøjelse!

hansgrohe står dig bi

Vi står til rådighed for dig: Hos hansgrohe rådgives du personligt af fagfolk, der sætter sig ind i din konkrete situation – uanset om du har spørgsmål til et produkt eller har brug for yderligere oplysninger. Kontaktpersonerne er erfarne fagfolk på badområdet med styr på teknikken, som har et uddybende kendskab til vores kvalitetsprodukter.

Vi ledsager dig på din vej mod velværebadet

Oplev hansgrohe live: Udnyt vores tilbud i form af inspiration og fakta, og afprøv mærk strålen fra dine ønskeprodukter inden købet i hansgrohes WaterStudio i Hasselager ved Aarhus. Eller besøg byggeudstillingen Byggecentrum i Middelfart og vores forhandlere i hele landet. 

Du kan også vælge at dykke ned i hansgrohe-produktverdenen via vores brochurer. Har du spørgsmål til garantien? På vores hjemmeside finder du alle oplysninger om hansgrohes 5 års produktgaranti.

Vi vil rigtig gerne møde dig på en af de messer, hansgrohe deltager i sammen med sine repræsentanter – måske kommer vi også til et sted i nærheden af dig.

Søger du p.t. en lille detalje vedrørende et af vores produkter, en målangivelse eller nyttig information om installationen? Reservedelskataloget giver dig svar på det meste.

Du vil vide endnu mere? Måske finder du svar på dit spørgsmål i serviceafsnittet FAQ, hvor du finder en liste over de ofte stillede spørgsmål.