Oplev hansgrohe live

Messer skaber forbindelser

Oplev de innovative produkter til bad og køkken i ekstraordinære omgivelser: Mærket hansgrohe præsenterer sig selv og sine produkter på en lang række messer og events verden over – fra det internationale branchetræf til regionalmessen – måske også i nærheden af dig. Vi glæder os til at møde dig.

ISH i Frankfurt er verdens største sanitetsfagmesse.
hansgrohes messestand på ISH 2017

Kom helt tæt på de banebrydende innovationer inden for vandhaner, brusere og brusesystemer på vores messestand: Afprøv vores produkter, som vi giver dig rig lejlighed for at opleve live, og udnyt lejligheden til en personlig snak. hansgrohes medarbejdere står klar med svar og hjælper gerne med at finde den ideelle løsning til dit personlige drømmebad. Lad dig inspirere!

Nouvelle combinaison d'évier et de robinet.

ISH Frankfurt 

Trends på badeværelset og innovationer inden for sanitetsteknologi: Med over 2.400 udstillere og flere end 200.000 besøgende er ISH verdens største messe i VVS-branchen. Fælles for alle produktområder er interessen for at skåne ressourcerne og anvende bæredygtige energikilder. Hansgrohe præsenterer sine nyheder i Festhalle på ca. 2.000 kvadratmeter.

ISH finder sted hvert andet år og byder også på talrige fagrelevante oplæg om arkitektur og teknik. Mandag til torsdag er messen kun åben for fagfolk, mens der fredag er åbent for forbrugere.

  • Hvornår: 11. - 15.03.2019
  • Hvor: Messe Frankfurt, åbn hjemmeside
  • Besøg os: Festhalle (hal 2)
Logo VVS'19

VVS'19 i Odense

Næsten 10.000 besøgende fordelt på tre dage gør VVS-messen i Odense til Danmarks største samlingspunkt for VVS-branchen. Blandt de 200 udstillere er naturligvis også Hansgrohe, der viser de kommende nyheder til bad og køkken. Her er der både fokus på grønne løsninger, design i verdensklasse og innovative teknologier. 

Messen er en ren fagmesse og er således ikke åben for forbrugere.

  • Hvornår: 8. - 10.05.2019
  • Hvor: Odense Congress Center, åbn hjemmeside
  • Besøg os: Stand 3101B (hal C)