Oplev hansgrohe live

Messer skaber forbindelser

Oplev de innovative produkter til bad og køkken i ekstraordinære omgivelser: Mærket hansgrohe præsenterer sig selv og sine produkter på en lang række messer og events verden over – fra det internationale branchetræf til regionalmessen – måske også i nærheden af dig. Vi glæder os til at møde dig.

ISH i Frankfurt er verdens største sanitetsfagmesse.
hansgrohes messestand på ISH 2017

Kom helt tæt på de banebrydende innovationer inden for vandhaner, brusere og brusesystemer på vores messestand: Afprøv vores produkter, som vi giver dig rig lejlighed for at opleve live, og udnyt lejligheden til en personlig snak. hansgrohes medarbejdere står klar med svar og hjælper gerne med at finde den ideelle løsning til dit personlige drømmebad. Lad dig inspirere!

Kitchens for chefs.

area30 i Löhne 

Messen area30 design.kitchen.technics i Löhne, lidt vest for Hannover, er et centralt mødepunkt for køkkenmøbelindustrien og de relaterede brancher. Fagmessen afholdes i år for 8. gang, og der forventes over 12.000 besøgende fra handel, køkkenplanlægning og industri. På over 10.000 kvadratmeter viser ca. 130 udstiller ud over nye møbler også køkkenteknologi, materialer og tjenesteydelser. hansgrohe er repræsenteret på messen med sine moderne køkkenarmaturer og vaske.

  • Hvornår: 15. - 20.09.2018
  • Hvor: Messezelt Löhne, åbn websted
  • Besøg os: Stand-Nr. C 61