Spar på og nyd vandet med hansgrohe AirPower.
Armaturer, brusere og co. på det moderne badeværelse

Med vandhaner og brusere fra hansgrohe smelter form og funktion sammen på badeværelset

Badeværelset er ikke kun et hygiejnens sted – men også et beboelsesrum med velværefaktor. Bruseområderne bliver stadig større, og nye materialer som glas giver badeværelset et nyt og moderne twist. Badeværelset vinder på komfort med produkter fra hansgrohe. Dyk ned i hansgrohes badverden, og oplev udtryksfulde stilverdener, innovativt design og nyttige funktioner. 

hansgrohe-nyheder til badeværelset

Oplev vores nyheder til håndvask, bruser og badekar

Individuelt baddesign med brusere, vandhaner og termostater fra hansgrohe

Dit badeværelses design spiller en afgørende rolle, når du indretter dit nye eller renoverede hjem. Den moderne badplanlægning sigter ikke længere udelukkende mod funktionalitet. Ud over innovative teknologier, som giver ansvarlig vandfornøjelse, er der fokus på ergonomisk komfort og æstetisk nydelse. Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og find netop det ønskeprodukt, der passer til din personlige wellness-oase. Fra A som armatur til Z som Zero-greb: Med et utal af former, materialer og funktioner får du personlighed ind på dit badeværelse.

Inspiration og tips til at skabe dit individuelle badeværelse

Moderne baddesign kræver helhedsplanlægning. Der er en del detaljer at tage højde for og beslutninger at tage, når indretningskonceptet skal omsættes. Som erfaren producent af produkter til badet er hansgrohe din pålidelige partner, hvad individuelt baddesign angår. hansgrohe hjælper dig desuden videre i beslutningsprocessen ved at vise vej gennem tendenser og nyheder på det moderne badeværelse. Dyk ned i en verden af drømmebade, og gå på opdagelse i hansgrohes stilverdener.

Så snart den funktionelle og æstetiske ramme for badplanlægningen er sat, finder du nyttige tips til projektets realisering i badrådgiveren fra hansgrohe. Fokus er her fremgangsmåden for badplanlægning, installation, pleje og vedligehold.