Design af vandhane fra hansgrohe.
International prisvinder

Prisvindende design til bad og køkken

Produkterne fra hansgrohe er tidløse, smukke og yderst funktionelle: Dette bekræftes af de mange designpriser og kvalitetsstempler, som ekspertjuryer har præmieret premiummærket med. Priserne, som Hansgrohe Group tildeles af internationale juryer år efter år, gør virksomheden til en af sanitetsbranchens førende designvirksomheder. Bag denne succeshistorie gemmer der sig et mangeårigt samarbejde med Phoenix Design.

hansgrohe er synonym med hædret design

Hos hansgrohe står dine behov i centrum for produktudviklingen. Vores kunders ønske om mere nydelse og komfort på badeværelset og i køkkenet driver os til at yde mere. Så armatur- og bruserdesign er aldrig målet i sig selv hos hansgrohe. Vi ved, at fremragende design holder længere end tidens kortvarige modetendenser, så vores produkter er en sikker investering for vores kunder. Uanset om du foretrækker moderne, klassisk eller avantgarde: Vi har de perfekte produkter til enhver stil.

Med hansgrohe er design ikke bare et spørgsmål om smag. Det er en holdning.

Jagten på den mest intelligente løsning er vores førsteprioritet. Design og funktion skal jo trods alt gå hånd i hånd. Det er den eneste vej til at skabe produkter af enestående kvalitet, der begejstrer brugerne og redefinerer de æstetiske standarder. Vi arbejder konstant på nye innovationer sammen med det prisvindende team fra Phoenix Design.

hansgrohes partner, når det gælder design: Phoenix Design

Phoenix Design har i over 30 år sat sit præg på hansgrohes image. Det kreative team fra Stuttgart i Tyskland står nemlig eksklusivt for at designe hele bruser- og vandhanesortimentet for kvalitetsmærket fra Schwarzwald. Phoenix Design har designet alle nøgleprodukter for mærket hansgrohe gennem flere årtier. Produkter, der rent teknisk og visuelt har en lang levetid, er bæredygtige og kan fremstilles effektivt.

Hansgrohe Group er førende inden for design og innovation i badbranchen

Design-proces hos Hansgrohe

Hansgrohe Group har vundet mere end 600 awards i 50 internationale designkonkurrencer. En af dem er iF DESIGN AWARD, et verdenskendt forum for yderst fremragende design. I 2021 gik ikke mindre end 17 af disse ansete priser til premiummærket hansgrohe for såvel produkter og kollektioner. iF GOLD AWARD er den bedste designpris der tildeles af det internationale Forum Design. I 2020 gik denne pris til hansgrohe RainTunes brusesystem.
 

Præmieret af uafhængige juryer

Se en række af vores internationale designpriser.