Design af vandhane fra hansgrohe.
International prisvinder

Prisvindende design til bad og køkken

Produkterne fra hansgrohe er tidløse, smukke og yderst funktionelle: Dette bekræftes af de mange designpriser og kvalitetsstempler, som ekspertjuryer har præmieret premiummærket med. Hansgrohe Group er iF-førende inden for design i sanitetsbranchen og indtager en sjetteplads blandt ca. 2000 opførte virksomheder. Bag denne succeshistorie gemmer der sig et mangeårigt samarbejde med Phoenix Design.

Design gør forskellen

Hos hansgrohe står dine behov i centrum for produktudviklingen: ønsket om større brusefornøjelse og badnydelse samt øget komfort i køkkenet. Således er armatur- og bruserdesign ikke målet i sig selv hos hansgrohe: Ved hjælp af vores moderne og samtidig tidløse mærkeprodukter indretter du dit personlige velværebad og letter arbejdet i køkkenet. Den højeste kvalitet og design, der overlever kortvarige modetendenser, er rettesnoren for vores produktinnovationer.

I den forbindelse samarbejder vi med internationalt anerkendte designere og udvikler i fællesskab produkter, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Phoenix Design har i over 30 år sat sit præg på hansgrohes image. Det kreative team fra Stuttgart i Tyskland står eksklusivt for at designe hele bruser- og vandhanesortimentet for kvalitetsmærket fra Schwarzwald. Phoenix Design og hansgrohe samarbejder om et intelligent samspil mellem design, funktion og komfort – alt dette med ét mål: brugervenlighed. Phoenix Design har designet alle nøgleprodukter for mærket hansgrohe i indeværende årti. Produkter, der rent teknisk og visuelt har en lang levetid. 

Gå på opdagelse på Hansgrohe Groups hjemmeside for at læse mere om godt baddesign.

Hansgrohe Group er iF-førende inden for design i badbranchen

Internationale juryer har præmieret Hansgrohe Group med en række priser, hvilket understreger koncernens kvalitetskrav og førende position inden for design:

  • hansgrohe har høstet et hav af designpriser: f.eks. „reddot Award – best of the best“, „iF Gold Award“ og „German Design Award“.
  • Hansgrohe Group indtager p.t. sjettepladsen på rankingen for de mest succesfulde virksomheder ved designkonkurrencerne om de eftertragtede „iF awards“, der uddeles af International Forum Design (iF). Blandt ca. 2.000 opførte virksomheder giver hansgrohe topmærker såsom Apple, BMW og Siemens baghjul og er iF-førende inden for design i sanitetsbranchen. iF Awards er blandt de vigtigste kvalitetsstempler for produkt- og designkvalitet i hele verden. Siden 2008 har det uafhængige institut offentliggjort sin ranking – her samles resultaterne fra instituttets designkonkurrencer.
Præmieret af uafhængige juryer

Se en række af vores internationale designpriser.