Design af vandhane fra hansgrohe.
International prisvinder

Prisvindende design til bad og køkken

Produkterne fra hansgrohe er tidløse, smukke og yderst funktionelle: Dette bekræftes af de mange designpriser og kvalitetsstempler, som ekspertjuryer har præmieret premiummærket med. Priserne, som Hansgrohe Group tildeles af internationale juryer år efter år, gør virksomheden til en af sanitetsbranchens førende designvirksomheder. Bag denne succeshistorie gemmer der sig et mangeårigt samarbejde med Phoenix Design.

Design gør forskellen

Hos hansgrohe står dine behov i centrum for produktudviklingen: ønsket om større brusefornøjelse og badnydelse samt øget komfort i køkkenet. Således er armatur- og bruserdesign ikke målet i sig selv hos hansgrohe: Ved hjælp af vores moderne og samtidig tidløse mærkeprodukter indretter du dit personlige velværebad og letter arbejdet i køkkenet. Den højeste kvalitet og design, der overlever kortvarige modetendenser, er rettesnoren for vores produktinnovationer.

I den forbindelse samarbejder vi med internationalt anerkendte designere og udvikler i fællesskab produkter, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Phoenix Design har i over 30 år sat sit præg på hansgrohes image. Det kreative team fra Stuttgart i Tyskland står eksklusivt for at designe hele bruser- og vandhanesortimentet for kvalitetsmærket fra Schwarzwald. Phoenix Design og hansgrohe samarbejder om et intelligent samspil mellem design, funktion og komfort – alt dette med ét mål: brugervenlighed. Phoenix Design har designet alle nøgleprodukter for mærket hansgrohe i indeværende årti. Produkter, der rent teknisk og visuelt har en lang levetid. 

Gå på opdagelse på Hansgrohe Groups hjemmeside for at læse mere om godt baddesign.

Hansgrohe Group er førende inden for design og innovation i badbranchen

iF Top 3 designvirksomhed: Hansgrohe
Den aktuelle liste fra iF Design: Hansgrohe Group ligger i top 3 i iF-kategorien "INDUSTRY: Bath".

Hansgrohe Group vinder mange priser i forskellige kategorier, tildelt af internationale juryer. Prisregnen understreger de høje kvalitetskrav og gør virksomheden til en af de førende designvirksomheder på verdensplan.

Topplaceringer i iF WORLD DESIGN INDEX 

Hansgrohe Group har opnået topplaceringer i iF WORLD DESIGN INDEX 2014 – 2018 fra International Forum Design (iF).

  • Hansgrohe Group ligger i top 3 over virksomheder i iF-kategorien INDUSTRY: Bath.
  • Globalt set ligger Hansgrohe Group i top 25 ud af 4.000 virksomheder i iF-kategorien "COMPANIES"
  • Ud af 1.365 tyske virksomheder, ligger Hansgrohe Group i top 10 i iF-kategorien "COUNTRIES: Germany"
Herudover har ni AXOR og hansgrohe produkter vundet en iF DESIGN AWARD 2018.
Præmieret af uafhængige juryer

Se en række af vores internationale designpriser.