Par i deres bedste alder i deres personlige hansgrohe drømmebad.
Bade med en inspirerende atmosfære

Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

hansgrohe sætter nye standarder på badeværelset – i samarbejde med vores mangeårige partner PHOENIX Design. I de følgende eksempler viser vi dig det harmoniske samspil mellem brusere, armaturer, møbler, vaske, spejle, toiletter og tilbehør. Lær dit nye drømmebadeværelse at kende! Og nyd de mange fordele ved at få det hele fra én og samme leverandør.

Alt fra én og samme leverandør: Komplette løsninger til dit badeværelse

For at skabe uforlignelige vandoplevelser fokuserer vi hos hansgrohe ikke kun på individuelle produktløsninger, men sammenføjer i stedet elementerne til en helhedsoplevelse i badeværelset. Ud over inspirerende idéer, armaturer, brusere og tilbehør omfatter sortimentet også badeværelsesmøbler, vaske, spejle og toiletter. Vi skaber perfekt koordinerede, interaktive miljøer i henhold til din personlige smag. Vi gentænker komfort, ignorerer traditionelle begrænsninger og gør designdrømme til virkelighed.

Find din velværeoase

Vores nytænkte drømmebade er elegante steder fulde af følelser og smukke øjeblikke. De er yndlingsrum, hvor du kan slappe af og føle dig glad. Hvor du kan nyde vandet med alle dine sanser. Hvert drømmebad er unikt. Hvordan skal dit se ud? Hvilke følelser skal det vække?

Oplev begejstring på en helt ny måde

Med de følgende koncepter inspirerer hansgrohe dig til at finde dine egne svar. Dit drømmebad skal passe til din livssituation, din smag og dine behov og de rumlige forhold i dit hjem. Du kan designe badet helt individuelt, så det opfylder alle dine ønsker.

Gentænk dit badeværelse!

Individuelle løsninger til drømmebade i 2024

En gennemtænkt oase af velvære, hvor alle produkter er holdt i samme design: Med hansgrohe kan du realisere dit drømmebadeværelse. Find ud af, hvordan du på en innovativ måde kan få din bruser, håndvask og dit toiletområde til rigtig at gøre indtryk. Vores nye badeværelsessortiment omfatter:

Fordyb dig i vores nyheder 2024!