Par i deres bedste alder i deres personlige hansgrohe drømmebad.
Tre drømmebade, tre historier

Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed!

hansgrohe sætter nye standarder for badeværelser – i samarbejde med PHOENIX Design og arkitekten Peter Ippolito fra det internationalt anerkendte designstudio Ippolito Fleitz Group. I de følgende tre eksempler viser vi dig det harmoniske samspil mellem brusere, armaturer, badeværelsesmøbler, vaske og spejle. Lær dit nye drømmebadeværelse at kende!

Alt fra én og samme leverandør: Helhedsløsninger til dit badeværelse

For at opnå uforlignelige vandoplevelser fokuserer vi hos hansgrohe ikke kun på individuelle produktløsninger, men sammenføjer i stedet elementerne til en helhedsoplevelse i badeværelset. Sortimentet omfatter – ud over inspirerende idéer, armaturer, brusere og tilbehør – nu også badeværelsesmøbler, vaske, toiletter og spejle. Vi skaber et perfekt koordineret, interaktivt miljø i henhold til din personlige smag. Vi gentænker komfort, ignorerer traditionelle begrænsninger og gør designdrømme til virkelighed.

Find din velværeoase

Vores tre drømmebade er elegante steder fulde af følelser og smukke øjeblikke. De er yndlingsrum, hvor du kan slappe af og føle dig glad. Hvor du kan nyde vandet med alle dine sanser. Hvert drømmebad er unikt. Hvordan skal dit se ud? Hvilke følelser skal det vække?

Oplev begejstring på en helt ny måde

Med de følgende tre koncepter inspirerer hansgrohe dig til at finde dit eget svar. Dit drømmebad skal passe til din livssituation, din smag og dine behov og de rumlige forhold i dit hjem. Du kan designe badet helt individuelt, så det opfylder alle dine ønsker.

Gentænk dit badeværelse!

hansgrohe møbler og sanitet