Drømmebad for globetrottere

Feriefornemmelser hele året rundt

Et elegant rum, der kombinerer design med personlighed og bæredygtighed med stil. Beregnet til mennesker, som går op i deres fysiske og psykiske velbefindende og sætter pris på funktionalitet. Et badeværelse, der understreger din kærlighed til moderne design, dit ønske om klarhed og din individualitet. Designet af hansgrohe, fyldt med liv af dig.

Inspireret af verdens smukkeste steder

Ville det ikke være fantastisk, hvis turen ud på badeværelset om morgenen føltes som en rejse til et smukt sted? Med det rigtige badeværelseskoncept kan du gøre drømmen til virkelighed. Med karakteristiske rene linjer og markante kontraster og en spændende kombination af materialer, farver og udvalgte genstande fylder dette badeværelse dig med en glædelig forventning om hvile og afslapning. Integrerede og smarte løsninger som vaskeskabenes SoftClose-mekanismer, opbevaringspladsen i de rummelige skabe og den dejlige PowderRain-bruseregn fra Pulsify E bruseren giver dig behagelige betjenings- og vandoplevelser.

Mærk verden – din verden

Individuelle designelementer som den store kaktus, bænken og kurvene på væggene fortæller historier om kunsthåndværk, rejser og forskellige kulturer. Sådan får dit velværerum et personligt præg. Oplev badeværelset som et fristed med dine minder og som et spejl for de uforglemmelige øjeblikke i dit liv.

“Dette badeværelse er for folk, der elsker moderne interiører og orden. Individuelle kombinationer af former, farver, materialer og genstande skaber en unik atmosfære.”
Peter Ippolito, arkitekten bag globetrotterbadet

Drømmebad med sparepotentiale

Miljøvenligt hansgrohe drømmebad.

Spar over 7.000 kr. om året med dette bad!

Sænk dine årlige vand- og energiomkostninger! Det er muligt med hansgrohes teknologier til brusere og armaturer som EcoSmart og CoolStart. Du kan spare følgende beløb om året:

  • over 2.000 kr.* med et håndvaskarmatur med EcoSmart og CoolStart
  • over 5.000 kr.* med Pulsify E hovedbruser 260 1 jet EcoSmart+
  • over 5.000 kr.* med Pulsify E håndbruser 1 jet EcoSmart+

* Dette beregningseksempel er baseret på en 4-personers husstand i Danmark, brusetid 5 min./dag pr. person, 365 dage om året. Omkostningerne er sat til 0,8 kr./kWh for fjernvarme og 50 kr./m3 for vand. Sammenlignet med traditionelle produkter fra hansgrohe uden EcoSmart.

Beregn de potentielle besparelser på dit badeværelse med hansgrohe vandspareberegneren.

Hvilke hansgrohe linjer ser du i dette eksempel?

Oplev følelsen af frihed i dette drømmebadeværelse fra hansgrohe: Xelu Q vaskeskabet med soft close-skuffer, her vist i mat diamantgrå, imponerer med masser af opbevaringsplads. Et godt match: Xelu Q højskabet. Den 80 cm brede Xelu Q håndvask har en praktisk opbevaringsflade i siden, som byder på plads til plejeprodukter o.l.

Armaturerne og bruserne med matsorte* overflader har et elegant og markant udseende: Tecturis E armaturet med det praktiske, forskudte betjeningselement i siden passer perfekt ind i interiøret. Pulsify E bruseren med den behagelige PowderRain-bruseregn får kroppen til at slappe af efter en hård arbejdsdag. ShowerSelect Comfort E termostaten til indbygning i væggen gør din bruser til et kunstnerisk blikfang og muliggør en intuitiv betjening af hoved- og håndbruseren. Det kubisk formede EluPura Q toilet fuldender billedet på harmonisk vis. Bemærk venligst, at det ikke er alle produkter/alt tilbehør på billederne, som er fra hansgrohe. Ikke alle viste hansgrohe-produkter er lanceret i Danmark endnu.

* hansgrohe tilbyder mange produkter i attraktive FinishPlus-farver.