Oplev hansgrohe live i Tyskland

WaterStudio med mere

Se og afprøv produkter i hansgrohes hovedkvarter i Schiltach, Sydtyskland: Badudstillingen begejstrer alle – fra bygherrer og fagfolk til forbrugere. Oplev friske idéer til det moderne bad i forskellige stilverdener, og sammenlign armaturer og brusere på nærmeste hold. Du kan også lære de innovative produkter til køkkenet at kende. Tag en smuttur til den charmerende by i bjergene, når du alligevel kører mod Schweiz, Frankrig eller Italien – eller planlæg ferien med Schwarzwald som destination.

Dyk ned i en verden af hansgrohes produkter

Gør de mange forskellige muligheder til badeværelset dig nysgerrig? Vores 1.000 kvadratmeter store WaterStudio i Schiltach byder på:
  • Et enestående produktoverblik til badeværelse og køkken
  • Test produkterne i aktion
  • Afprøv brusere i Showerworld 
Oplev moderne baddesign i flotte miljøer og lær de tekniske aspekter ved dit personlige velværebad at kende. Udforsk også, hvordan tidssvarende komfort ved køkkenvasken kan se ud. Hos os kan du afprøve alt i fred og ro, sammenligne og samle idéer. På dette grundlag træffer du de bedste beslutninger om indretningen i dit badeværelse og køkken. Herefter er du klar til den konkrete planlægning sammen med din arkitekt eller VVS-installatør.
Ud over badudstillingen byder hansgrohe WaterStudio på endnu en oplevelse:

Afprøv brusere i Showerworld

Find din yndlingsbruser og test forskellige brusesystemer: Med en privataftale i hansgrohes bruseparadis er hele Showerworld og bruserne dine i en time. Book endelig en tid ved at ringe på nummeret herunder – de taler både engelsk og tysk: 

Tlf: +49 7836-51 3272

Besøgerinformation

Adresse og kontakt

hansgrohe Aquademie
Auestraße 9
77761 Schiltach (Baden-Württemberg, Tyskland)

Tlf: +49 7836-51 3272

E-mail

Åbningstider 

Mandag til fredag                     07:30 – 18:00
Lør-, søn- og tyske helligdage     11:00 – 16:00

Hansgrohe Aquademie og WaterStudio er lukket pga. ombygning fra 7. november 2022 til 31. januar 2023. ShowerWorld kan dog stadig besøges i perioden.

Det er gratis at besøge hansgrohes WaterStudio.

Handicapvenlig adgang.

Rund dit besøg af med lidt at spise og drikke i vores Café-Bar.