Hansgrohe Groups hovedkvarter i Schiltach, Tyskland.
En global spiller præsenterer sig selv

Hansgrohe Group i tal og fakta

Hansgrohe Group med hovedsæde i Schiltach (Tyskland) er en global aktør inden for badeværelses- og køkkenbranchen. Få mere at vide om virksomheden og dens værdier her. I øvrigt: Sammen med AXOR er hansgrohe et af de mærker, der hører til Hansgrohe Group.

Fremtiden bygger på fortiden

Hansgrohe Group er førende inden for innovation, design og kvalitet i badeværelses- og køkkenbranchen. Ud over premium-mærket hansgrohe omfatter virksomheden Hansgrohe også designmærket AXOR til luksuriøse badeværelser og køkkener.

Med sine armaturer, brusere og brusesystemer giver virksomheden, der blev grundlagt i 1901 i Schwarzwald i Sydtyskland, vand en form og funktion. Unikke opfindelser som

  • den første håndbruser med forskellige stråletyper,
  • det første køkkenarmatur med udtrækstud eller
  • den første brusestang

præger firmaets historie.

Hansgrohe Group står for holdbare kvalitetsprodukter og for ansvarlighed over for mennesker og miljø. Den bæredygtige fremstilling af vand- og energibesparende produkter er dybt forankret i virksomhedens gøren og laden. 

Hvis du gerne vil vide mere om virksomheden, hjælper de nedenstående links dig videre. De fører direkte til Hansgrohe Groups hjemmeside, hvor du finder alle vigtige oplysninger.

Vores succesfaktor er medarbejderne

Hansgrohe beskæftiger folk, som brænder for at opfinde. Som elsker at beskæftige sig med smukt designede og velfungerende kvalitetsprodukter. Som udmærker sig ved at have en fremragende knowhow inden for deres fagområder. Som engagerer sig hver dag. De er nøglen til Hansgrohe Groups fortsatte succes.