Hansgrohes hovedkvarter i Schiltach, Tyskland.
Præsentation af en mærkevareproducent

Tal og fakta om Hansgrohe Group

Her finder du alt, der er værd at vide om virksomheden Hansgrohe. Hansgrohe Group er med sine 34 datterselskaber og 20 salgskontorer på verdensplan blandt de få globale aktører i sanitetsbranchen. Virksomheden havde i regnskabsåret 2021 over 5.400 ansatte og har leveret produkter i over 152 lande. Hansgrohe Group designer og producerer produkter til badeværelset og køkkenet under mærkerne hansgrohe og AXOR.

Fremtiden bygger på fortiden

Armatur- og bruserspecialisten Hansgrohe er en traditionsbaseret virksomhed. Grundlæggeren Hans Grohe startede i 1901 i det små med et metaltrykkeri i Schiltach, Schwarzwald. Her finder man stadig den dag i dag det kreative centrum og virksomhedens hovedkontor. I dag er mærket hansgrohe, der blev startet af grundlæggeren med tilnavnet ”kloge Hans”, dog et anset brand globalt set: Produkterne bliver anvendt og anerkendt i hele verden.

Hansgrohe Group: med aktiviteter på alle kontinenter

Virksomheden Hansgrohe...

  • er et europæisk aktieselskab (Societas Europaea), der ikke er børsnoteret,
  • har to hovedaktionærer:
    - den amerikanske koncern Masco Corporation, Taylor/Michigan, som flertalsinteressent (68 procent) 
    - Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, familien Klaus Grohe (32 procent).

Den internationale Hansgrohe Group har produktionssteder i Tyskland, Frankrig, Kina og USA.

Mærkerne hansgrohe og AXOR – virksomheden Hansgrohe

Denne hjemmeside vedrører mærket hansgrohe og dets premiumprodukter til bad og køkken. Designmærket AXOR er også et mærke under Hansgrohe Group, hvor du finder produktkollektioner som AXOR Starck, AXOR Citterio og AXOR One. Produkterne til luksusbadeværelser og -køkkener finder du på AXORs hjemmeside samt på vores PRO-side for fagfolk. På den internationale hjemmeside for Hansgrohe Group har vi samlet nyttig information om virksomheden Hansgrohe til dig.

Succesfaktor nummer 1: Medarbejdere

Og sådan har det været siden 1901: Hansgrohe-medarbejdernes arbejde er kendetegnet af en passioneret tilgang til processen. De elsker at videreudvikle funktionelle kvalitetsprodukter i smukt design. De brillerer med ekstraordinær knowhow inden for deres fagområder. De yder hver eneste dag deres bedste – blandt andet til gavn for ressourcen vand. Virksomheden tæller i dag over 5.400 engagerede medarbejdere – og antallet stiger stadig. De er nøglen til Hansgrohe Groups konstante vækst.