Splittegning af hansgrohe-armatur med reservedele
Online-reservedelskatalog

Den rigtige reservedel til dit hansgrohe-produkt

hansgrohes produkter er af høj kvalitet og beregnet til langvarig brug. Hvis der med tiden alligevel skulle forekomme slidte dele, finder du de passende reservedele her – naturligvis som originale hansgrohe-produkter. Vi har samlet reservedelene til bruser, armatur i bad og køkken i en oversigt i vores reservedelsdatabase.

hansgrohe-vandhane med reservedele
Det praktiske online-reservedelskatalog fra hansgrohe hjælper dig med hurtigt at finde og bestille de nødvendige reservedele ved hjælp af detaljerede komponentoversigter.

hansgrohe-produkter: nem adgang til reservedele og tekniske data

Vil du vide, om det er muligt at bestille en servicedel, eller har du spørgsmål til et bad- eller køkkenprodukt og dets funktionsmåde? Du finder alt dette samlet i hansgrohes omfattende online-reservedelskatalog. Når du har fundet den rette del, kan du også købe den online med få klik.

I vores onlinedatabase for reservedele finder du alle produkttekniske data, tekniske tegninger og oplysninger om servicedele inden for alle hansgrohe-linjer. De detaljerede eksplosionstegninger viser dig helt præcist, hvordan de enkelte komponenter hører sammen – for pålidelig funktion efter udskiftningen.

Her finder du endvidere servicevejledninger, monterings- og servicevideoer: De hjælper dig, når du skal udskifte fejlbehæftede dele. For at sikre at dine hansgrohe-produkter forbliver smukke at se på, finder du også de passende plejeanvisninger i vores reservedelskatalog.

Kast et blik ind i produkternes indre – online

Vores online-reservedelskatalog er et praktisk opslagsværk, der både omfatter aktuelle og historiske bad- og køkkenprodukter. Du har adgang til datablade med reservedelslister og varenumre i pdf-version til alle produkter. Det er overskueligt og letter bestillingen hos din VVS-installatør.

Tegninger, tekniske data, servicedele og meget andet finder du i øvrigt også i vores produktområde. For at se disse oplysninger for det ønskede produkt klikker du ganske enkelt på bjælken ”Tekniske data” og ”Tilbehør og reservedele”.