Fleksibelt køkkenarmatur med udtræksslange.
Indret køkkenet med hansgrohe

Tidløst smukke køkkenarmaturer og vaske fra hansgrohe

Køkkenet er en lidenskab. Køkkenet er samlingssted for familie og venner, til madlavning, spisning, afslapning og fest. De perfekte ingredienser til en tidløst stilfuld og funktionel atmosfære med høj komfort er armaturer og køkkenvaske fra hansgrohe. Køkkenet bliver således yndlingsrummet inden for hjemmets fire vægge. Og selve arbejdet? Det bliver let som en leg.

Oplev vores nyheder til eksklusivt køkkendesign

Innovative produkter i puristisk design: for de dejligste øjeblikke med vand

Køkkenets hjerte banker lige dér, hvor det rene vand strømmer. Det er grunden til, at hansgrohe løbende udvikler nye idéer, som giver dig mulighed for at nyde arbejdet med vand. Avancerede teknologier og ergonomisk perfektion er produktegenskaber, der gør køkkenarbejdet både mere effektivt og sjovere for dig. Kombiner på fleksibel vis de brugervenlige køkkenarmaturer med en kvalitetsvask efter eget valg, og nyd godt af den ukomplicerede betjening. Udsøgte materialer og solid forarbejdning sikrer dig en langvarig glæde.

Armaturer, der er lige så individuelle og kvalitetsbevidste som dig

Gå på opdagelse i en verden af moderne køkkenindretning med hansgrohe, og lad dig inspirere af aktuelle tendenser og nyheder. Uanset om køkkenet skal være en attraktiv ø-løsning eller et åbent køkken med flydende overgange til opholdsrummet: De mange eksempler letter din beslutning om, hvilken individuel indretning du skal gå efter.

Køkkenrådgiveren fra hansgrohe viser dig, hvordan du realiserer dine egne idéer i et funktionelt køkkendesign. Her spiller planlægningen af vasken og armaturet en afgørende rolle. Rådgiveren viser dig de innovative teknologier, der sikrer dig et effektivt arbejde ved vasken. Ved at følge professionelle råd til installationen og plejen opnår du langvarig glæde ved dit kvalitetskøkken.