Det rigtige produkt til ethvert bad

Information & rådgivning

Her finder du nyttige tips og svar på ofte stillede spørgsmål om køb af hansgrohes produkter samt yderligere information for leverandører og serviceudbydere. Vælg det ønskede spørgsmål nedenfor, og se svaret.

Hvor kan jeg købe hansgrohes produkter?

Du kan købe vores produkter via vores forhandlere. Det er ikke muligt at købe produkter direkte fra Hansgrohe. Se vores forhandlersøgning for finde en VVS-installatør eller butik i nærheden af dig.

Er det muligt at afprøve produkterne før jeg køber dem?

hansgrohes showroom i Hasselager ved Aarhus kan du se og røre en lang række af produkterne. Du derudover mærke nogle af bruserstrålerne på hænderne og få en fornemmelse af, hvordan de føles på huden. Kommer du forbi Schwarzwald i Sydtyskland, kan vi anbefale dig at besøge hansgrohes Aquademie, hvor du finder et stort showroom samt Showerworld, der giver dig mulighed for selv at afprøve forskellige brusere i badetøj.

Hvad koster hansgrohe-produkterne?

Du kan købe vores produkter ved din lokale forhandler, der også kan oplyse dig om priser. Se vores Shopfinder for forhandlere i nærheden af dig.

Hvor finder jeg jeres brochurer?

Du kan downloade brochurer om hansgrohe-produkterne direkte på vores hjemmeside.

Hvor finder jeg informationer for leverandører og serviceudbydere?

Vi har samlet alle servicer og downloads for leverandører og serviceudbydere i leverandørområdet på vores corporate website www.hansgrohe-group.com. Her finder du blandt andet oplysninger om vores indkøbsorganisation og kvalitetsstyring, downloads såsom retningslinjer for prøver, vores fabriksstandarder og rammeaftaler.

Til leverandørområdet