BORA-hansgrohe cykelholdet med Peter Sagan og Rafal Majka.
BORA-hansgrohe

Den daglige dosis energi

Vi er engagerede i sport på grund af vores lidenskab for vand. Toppræstationer og livseliksiren vand hører sammen – på samme måde som hansgrohe hører sammen med de dejligste øjeblikke med vand. Cykelsporten er innovativ, dynamisk og populær blandt mange – det samme gælder vores produkter til bad og køkken. Det er grunden til, at hansgrohe er officiel titelsponsor for det professionelle cykelhold BORA-hansgrohe.

Video about hansgrohe sport sponsorship
Peter Sagan bader med en hansgrohe-håndbruser
Peter Sagan, verdensmester i landevejscykling 2015, 2016 og 2017, kører for BORA-hansgrohe.

Disse mænd presser sig selv til grænsen hver eneste dag, de står imod både regn og varme, og de inspirerer os med deres vedholdenhed og kraftpræstationer i et job, der er yderst krævende. Vand giver en daglig dosis energi: hansgrohe hjælper dem med at fokusere på den næste udfordring og tilbyder dyb afslapning under bruseren efter en udmattende dag. Topatleter, der leverer toppræstationer hver dag, sætter stor pris på den motivation og nydelse, som denne opfriskende livseliksir giver.

Cykling er særligt dynamisk og inspirerer folk, lige som hansgrohe-produkter gør i køkken og bad. Derfor er hansgrohe officiel titelsponsor for top-cykelholdet BORA-hansgrohe.

Følg os her

Du kan følge med i BORA-hansgrohe cykelholdets aktiviteter på den officielle hjemmeside og på de sociale medier:

BORA-hansgrohe-holdet sætter tempoet – vores elitesportsfolk i aktion