Sponsorater fra mærket hansgrohe.
BORA-hansgrohe 

BEYOND RACING:
Holdånd og personlig motivation 

Hvad forbinder os med cykling? Vi brænder for topkvalitet og topteams. Uanset om det er hos hansgrohe eller i cykelsporten: Vi ved, at holdånd er afgørende. Vi har været officiel titelsponsor for UCI World Tour Team BORA-hansgrohe siden 2017. Motivationen hos vores succesfulde ryttere inspirerer os.

BEYOND RACING tager et kig bag kulisserne

Er du begejstret for elitesport, og er du en af de mange fans, som elsker landevejsløb? Så har du sikkert tænkt over, hvad der motiverer rytterne til at presse sig selv til det yderste hver dag. Hvad er kilden til deres motivation, hvordan fokuserer de på den næste udfordring, og hvor finder de støtte?
Kampagnen "BEYOND RACING" af hansgrohe tager et kig bag kulisserne og lader teammedlemmerne komme til orde. Hør om de professionelle rytteres personlige oplevelser og tanker, som ligger til grund for toppræstationerne.

hansgrohe har været officiel titelsponsor siden 2017 og har allerede forlænget sponsoratet indtil slutningen af 2024. 

Mennesket er i centrum for succesen

Præstationer i fællesskab, genopladning efter løbet, afslapning og følelsen af frihed: BORA-hansgrohes verden er fuld af personlige historier. Fra Jai Hindleys sejr i Giro d'Italia for BORA-hansgrohe til personlige oplevelser som professionel cykelrytter og et blik ind bag løbene.

BORA-hansgrohe: Over målstregen med holdånd

Hvor, hvornår, hvem - videre til løbsreferater og videoer

Cykelholdet BORA-hansgrohe offentliggør nyheder på sit officielle websted og de sociale medier: