BORA-hansgrohe cykelholdet med Peter Sagan og Rafal Majka.
BORA-hansgrohe

Den daglige dosis energi

Vi er engageret i sport på grund af vores lidenskab for vand. Toppræstationer og livseliksiren vand hører sammen – på samme måde som hansgrohe hører sammen med de dejligste øjeblikke med vand. Cykelsporten er innovativ, dynamisk og populær blandt mange – det samme gælder vores produkter til bad og køkken. Det er grunden til, at hansgrohe er officiel hovedsponsor for det professionelle cykelhold BORA-hansgrohe.

Peter Sagan bader med en hansgrohe-håndbruser
Peter Sagan, verdensmester i landevejscykling 2015, 2016 og 2017, kører for BORA-hansgrohe.

Disse mænd presser sig selv til grænsen hver eneste dag, de står imod både regn og varme, og de inspirerer os med deres vedholdenhed og kraftpræstationer i et job, der er yderst krævende. Vand giver en daglig dosis energi: hansgrohe hjælper dem med at fokusere på den næste udfordring og tilbyder dyb afslapning under bruseren efter en udmattende dag. Topatleter, der leverer toppræstationer hver dag, sætter stor pris på den motivation og nydelse, som denne opfriskende livseliksir giver.

Cykling er særligt dynamisk og inspirerer folk, lige som hansgrohe-produkter gør i køkken og bad. Derfor er hansgrohe officiel titelsponsor for top-cykelholdet BORA-hansgrohe.

Følg deres succes

BORA-hansgrohe informerer dig på den officielle hjemmeside, og de er også aktive på de sociale medier:
 

En bruser, der begejstrer

Premiumhåndbruseren Raindance Select E 120 byder ikke bare på et sensationelt opkvikkende brusebad, både før og efter løbet: i den store trnd* forbrugertest oplyste 97 testpersoner, at de var fuldstændig tilfredse med den bruseoplevelse, de fik. Hele 98 % af testpersonerne fra fem lande var imponerede over Select-funktionen: med denne innovative hansgrohe-teknologi kan du skifte mellem stråletyperne med et tryk på en knap, og den gør det også muligt at åbne og lukke for vandet på samme måde. 96 % roste håndbruserens smukke design. Få en ekstra dosis energi med hansgrohes håndbrusere.

BORA-hansgrohe-holdet sætter tempoet – vores elitesportsfolk i aktion

*1.700 forbrugere fra Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Nederlandene og Belgien testede håndbruseren i 2013-2015 for trnd, Europas største marketingfællesskab.