Funktionalitet til en attraktiv pris

Skylning af grøntsager med Zesis M33.
Attraktivt forhold mellem pris og ydelse

Zesis M33: Minimalistisk design til moderne køkkener

Er du på udkig efter et køkkenarmatur, der både kan bruges som erstatningsløsning og til cool, trendy interiører? Så er den nye hansgrohe linje Zesis M33 det helt rigtige for dig. Med minimalistisk design, som passer til moderne køkkener, og nem betjening. Kort sagt: Det bedste fra to verdener til en attraktiv pris.

Zesis M33 i mat sort ved en granitvask.
Det tidløst-moderne køkkenarmatur Zesis M33 pynter i ethvert køkken. I den trendy farve mat sort harmonerer det perfekt med hansgrohe granitvasken.

Armaturet, som gør alting lettere

Zesis M33 gør indtryk med den minimalistiske form og optimale funktion. Lær det enkle, men elegante køkkenarmatur at kende. Det fås i to forskellige højder og med to forskellige stråletyper. På grund af den nemme betjening egner det sig optimalt til alsidig brug ved køkkenvasken.

Det slanke armatur i hansgrohe mærkekvalitet står til rådighed som Zesis M33 2jet med udtræksbruser og to stråletyper (laminar-/brusestråle) i ComfortZone-højderne 150 og 160. Det er dejligt nemt at skifte mellem stråletyperne vha. omskifteren på tuden. Du kan også vælge Zesis M33 1jet med normal stråle i ComfortZone-højden 150.  

Armaturlinjens forskellige varianter fås med tre attraktive overflader: mat sort, krom og rustfrit stål-finish. Du kan derfor bruge armaturet til at understrege din foretrukne stil i køkkenet eller som et helt særligt blikfang. Du kommer under alle omstændigheder til at spærre øjnene op, når du ser, hvordan det attraktive, minimalistiske armatur sætter sit unikke præg på køkkenet. Den trendy overflade mat sort harmonerer for eksempel med hansgrohe granitvasken.

sBox Lite i underskabet.
Bruseslangens trækwire på sBox Lite gør det nemt og sikkert at trække udtræksbruseren ud og ind.

Mere komfort med udtræksbruseren

Den smarte slangeføring sBox Lite står til rådighed til nogle af Zesis M33 varianterne. Oplev den fleksible vandføring med udtræksbruseren, som er ekstra smidig pga. den raffinerede tilbageføringsmekanisme. Det gør det nemmere og hurtigere at arbejde ved køkkenvasken. sBox Lite forhindrer, at slangen sidder fast eller snor sig i underskabet. Desuden fås der også varianter med slangevægt.