Innovativ brug af vand med tre stråletyper

Aquno Select M81: perfekt til flydende, enkelt arbejde ved vasken

Med den eksklusive Aquno Select M81 begynder en ny æra i køkkenet: Armaturlinjen begejstrer med den mest effektive brug af vand, du nogensinde har set fra hansgrohe. Nyd godt af en effektiv arbejdsgang ved vasken, og brug samtidig vandet ansvarligt. Den højeste funktionalitet og det bedste design kendetegner en ny arketype til køkkenet.

Overdådig vandstråle: effektivt brus i køkkenet

Aquno Select køkkenarmatur fra hansgrohe
Aquno Select M81 er et smukt armatur, og den særlige, flade stråletype giver flere muligheder.
Dine friske madvarer vil elske et blødt brusebad: Den flade stråle i Aquno Select M81 er blid mod sarte frugter og grøntsager. Men det er ikke alt: I kombination med hansgrohe multifunktionssien er det let at skylle små frugter og druer under den brede stråle. Mikrofine enkeltstråler rammer madvarerne i en flad vinkel og skyller dem på ingen tid. SatinFlow-strålen er placeret smart ved armaturets sokkel, helt tæt på vasken. Placeringen og den vandbesparende, brede stråle skåner ressourcerne og minimerer vandsprøjt uden for vasken.

Uanset hvad du laver ved vasken, giver store brusestråle dig ekstra muligheder sammen med den klare laminarstråle og den fyldige brusestråle. Du skifter intuitivt til den stråle, du har brug for, med Aquno Select M81. De tre forskellige stråler gør det alsidige køkkenarmatur til et multitalent for arbejdet ved vasken, mens kombinationen af flader og buer gør vores nyhed til en ny designarketype i køkkenet.

Ultimativ designkvalitet møder bæredygtighed

Fremragende design møder vandbesparende kvalitet i Aquno Select M81: Den særligt flade stråle er blid og bruger vandet effektivt med en optimeret gennemstrømning på kun 4 l/min. Uanset hvad den skal bruges til: rengøre madvarer, skylle bageplader af eller vaske hænder.

Multitasking ved vasken: Valget er dit

Bred brusestråle med SatinFlow
Den brede SatinFlow-stråle er alsidig: Skyl grøntsager, vask op eller vask hænder uden vandsprøjt.

Aquno Select M81 med høj, buet tud

Den markante, høje rundbuetud indtager en fremtrædende rolle i dit køkken og betoner legen med buede og flade former. Stråleskiftet på udtræksbruseren sørger for fleksibel brug af vandet. Du skifter let mellem laminar- og brusestråle på den låsbare knap. Med Select-funktionen ved armaturets sokkel kan du med et enkelt tryk på en knap skifte til den flade, skånsomme SatinFlow-brusestråle. Du åbner og lukker for vandet samt regulerer temperaturen med grebet på siden af armaturet.

Udtræksfunktionen med to stråletyper lader dig arbejde fleksibelt, hvad enten du skyller en skål af i vasken eller fylder en gryde, der står på bordet. På grund af den magnetiske bruserholder, glider udtræksbruseren let tilbage i tuden efter brug. Tudens svingområde kan indstilles i tre forskellige trin, så du f.eks. kan gøre det umuligt at svinge tuden ud over vaskens kant.
Mand fylder vase med udtrækstuden på Aquno Select fra hansgrohe.
Armaturer fra Aquno Select M81 køkkenarmaturserien passer perfekt ind i køkkener i retlinjet design.

Aquno Select M81 med L-tud

​​​​​​​Køkkenarmatur får et lineært look i versionen med L-tud. Den vinklede tud sætter fokus på de præcise vinkler i armaturets design, som passer smukt ind i et minimalistisk køkken med mange rette linjer. Aquno Select M81 med L-tud byder på udtræksfunktion med laminarstråle, der gør det let at fylde gryden uden at sætte den ned i vasken. Her er det ligeledes let at skifte til den bløde SatinFlow-stråle med et tryk på en knap.

Skab et køkken med eksklusive designelementer

I d​​​​​​et smukke køkken spiller alle elementer harmonisk sammen. Du kan vælge Aquno Select M81 i tre forskellige overflader: mat sort, skinnende krom eller rustfrit stål.

Hvilken vask passer Aquno Select M81 til?

Vi anbefaler, at armaturet kombineres med en hansgrohe køkkenvask i rustfrit stål eller SilicaTec granit med en kumme. Det nye, eksklusive Aquno Select M81 køkkenarmatur gør sig særligt godt ved en stor vask. Ønsker du at kombinere armaturet med en dobbeltvask, bør du undersøge mulighederne grundigt først, da væggen mellem kummerne i vasken kan være i vejen for SatinFlow-strålen.

Uanset hvilket Aquno Select M81 armatur, du vælger, får du flydende og lette arbejdsgange ved din køkkenvask.

Vores brug af vand – nyfortolket