Drømmebad for børnefamilier

Fordi familien er det største eventyr

Livet er fuldt af overraskelser. hansgrohes familiebadeværelse er et funktionelt sted, men det er også skabt til eventyrlige morgener og spændende aftener. Badeværelset udstråler varme, velvære og komfort, og det er indrettet naturligt og farverigt. Her er der plads til alt og alle. Vores armaturer og brusere hjælper dig med at spare dyrebare ressourcer hver dag.  

Velkommen i wellness-paradiset

Dette venlige og hyggelige badeværelse er designet til at stille spørgsmålstegn ved rutinen. Naturlige materialer er kombineret med udtryksfulde farver og smukt designet porcelæn, som suppleres af matchende møbler med masser af opbevaringsplads. Unikke vandoplevelser giver dig positiv energi og en følelse af glæde og tryghed. Takket være brugen af certificerede og bæredygtige råmaterialer, integrationen af vand- og energibesparende produkter og det tidløse design er dette badeværelse en forpligtelse til mere bæredygtighed i hverdagen

Drømmebad til uforglemmelige familieøjeblikke

Indretningen med planter understreger denne holdning. Planter giver et behageligt indeklima og ekstra friskhed og inspirerer til eventyrlige øjeblikke. Samspillet mellem materialer, farver og væggens struktur er visuelle højdepunkter. Med de let afrundede armaturer og sanitetsporcelænet er der forskellige former i spil, som danner en ideel baggrund for uforglemmelige familieøjeblikke. Men det er kun begyndelsen på en historie, som du selv kan skrive videre på. Udtryk din individualitet ved at designe dit eget personlige hansgrohe familiebad.

Med dette badeværelse har vi skabt et livligt, naturligt og hyggeligt sted for familier, der ser deres hjem som en kilde til glæde, ro og tryghed.

Peter Ippolito, familiebadets arkitekt

Drømmebad med sparepotentiale

Familier sparer penge med produkterne fra hansgrohe.

Spar over 6.000 kr. om året med dette bad!

Sænk dine årlige vand- og energiomkostninger! Det er muligt med hansgrohes teknologier til brusere og armaturer som EcoSmart og CoolStart. Det er især interessant for familier med børn. Du kan spare følgende beløb om året:

  • over 2.000 kr.* med et håndvaskarmatur med EcoSmart og CoolStart
  • over 4.000 kr.* med Pulsify S hovedbruser 260 2jet EcoSmart

* Dette beregningseksempel er baseret på en 4-personers husstand i Danmark, brusetid 5 min./dag pr. person, 365 dage om året. Omkostningerne er sat til 0,8 kr./kWh for fjernvarme og 50 kr./m3 for vand. Sammenlignet med traditionelle produkter fra hansgrohe uden EcoSmart.

Hvilke hansgrohe linjer ser du i dette eksempel?

Alle komponenter og linjer i familiens drømmebadeværelse er harmoniske og perfekt koordinerede. Xelu Q vaskeskabet, her i naturlig eg, imponerer med to store skuffer og masser af opbevaringsplads. I Xelu Q højskabet, her i naturlig eg, er der plads til badehåndklæder og plejeprodukter – samt en halv zoologisk have med badedyr, hvis det er nødvendigt. Badmiljøet er udstyret med en ekstra bred Xelu Q dobbeltvask og vandbesparende Tecturis S armaturer, her i krom, og det LED-belyste Xarita S spejl med en diameter på 90 cm. Pulsify S brusesystemet, her i krom, forfrisker den eventyrlystne familie. Det effektive og støjsvage EluPura S toilet med AquaHelix Flush fuldstændiggør den familievenlige indretning. Bemærk venligst, at det ikke er alle produkter/alt tilbehør på billederne, som er fra hansgrohe.

Et drømmebad uden fliser

Væggene i familiens drømmebadeværelse er ikke flisebelagte, men i stedet designet med farvet puds, der er særligt velegnet til vådrum. Det giver fordele: Den uforseglede puds optager fugt og afgiver den igen til rummet, uden at der dannes skimmelsvamp. Der er heller ikke behov for irriterende skrubning af flisefugerne. Rent visuelt kommer rummet til at fremstå lysere, og det kan hurtigt males igen. Vores tip: Prøv at eksperimentere med iøjnefaldende farver.