Betonlook, mursten og råt træ

Den rå charme ved synlig beton og mursten i badet

Det er moderne med et æstetisk udtryk og naturlige materialer med varme trænuancer og synlig beton – også i badet. Her sørger de uspolerede materialer for et smukt sanseindtryk og overbeviser i samspil med moderne indretning. Når eksklusive rustikke overflader kombineres med badarmaturer med høj komfort, opstår dit personlige velværerum.

Moderne badeværelse med rå vægge, beton og store flader.
Den gennemgående synlige beton får en overdådighed lig den, der er at finde i loftslejligheden, ind i brusebadet og på badeværelset. Det rå betonlook virker som flot kontrast til krom- og glaselementerne.

Moderne komfort i badet kombineret med det rå look

Vægge af rå puds får selv det lille badeværelse til at synes større. Cement har en naturlig glans, som har en afdæmpet visuel effekt, der passer harmonisk til det moderne design. Produkterne i skinnende krom sikrer badkomforten og matcher den eksklusive, rustikke indretning helt fortrinligt. Tilbehør kendetegnet af høj håndværkskunst forstærker den visuelle charme ved de autentiske overflader. Et groft vævet tæppe på et fugeløst betongulv udtrykker eksempelvis naturlighed. Og mursten udgør en flot kontrast til kvalitetsarmaturer og fine badtekstiler.  

Lyst til rå overflader og kontraster

Ud over beton og murværk anvendes der inden for denne badtendens også genbrugsmaterialer og materialer med et brugt look. Dette får en sanselig atmosfære ind i rummet. Mange designfans fascineres netop af den rå charme, der kommer til udtryk i loftslejligheden.
 
Når ønsket er den ukomplicerede løsning i vintagelook, sørger vægdekorationer for en unik, visuel effekt. Innovative fototapeter i betonlook (eller med inspiration fra rå materialer) findes således også til badeværelset. Fliser i trælook med patina er blevet ret så populære. Det betyder, at der ikke skal meget til for at få denne moderne stemning ind i badet.

Wow! Sikke et badeværelse

De ubehandlede materialer i badet indbyder til berøring. Man får lyst til at mærke dem under de bare fødder og til at opleve de sanseindtryk, de efterlader.

En bruser i samme plan som gulvet øger følelsen af naturlighed i badet.
Det rustikke look hitter

Naturnuancer gør autentiske materialer uimodståelige

Den perfekte duo: hightech-glans på ubehandlet flade

Moderne badarmaturer og bruserteknologi får et fantastisk udtryk i kombinationen med eksklusive rustikke flader. De uspolerede og ofte ujævne materialer til væg og gulv understreger det strømlinede og geometriske Metropol-design samt pragtstykkernes kvalitet i badet. Reducerede former med præcise kanter i serien Metris indgår i et interessant samspil med håndværksprægede overflader og overflader med brugsspor. Det kontrastrige udtryk, der på samme tid udtrykker forskelligartethed, er især noget for individualister. Nemt at kombinere: Sortimenter til en helhedsløsning såsom Raindance E får en designmæssig ro ind på badeværelset. Her taler armaturerne og bruserne samme designsprog og bidrager således til et harmonisk helhedsbillede.