Betonlook, mursten og råt træ

Den rå charme ved synlig beton og mursten i badet

Det er moderne med et æstetisk udtryk og naturlige materialer med varme trænuancer og synlig beton – også i badet. Her sørger de uspolerede materialer for et smukt sanseindtryk og overbeviser i samspil med moderne indretning. Når eksklusive rustikke overflader kombineres med badarmaturer med høj komfort, opstår dit personlige velværerum.

Moderne badeværelse med rå vægge, beton og store flader.
Den gennemgående synlige beton får en overdådighed lig den, der er at finde i loftslejligheden, ind i brusebadet og på badeværelset. Det rå betonlook virker som flot kontrast til krom- og glaselementerne.

Komfort og rå modernitet i badet

Vægflader med synligt puds får små badeværelser til at fremstå større. Cementens naturlige glans har et afdæmpet look og passer harmonisk til moderne design. De metallisk-skinnende armaturer gør et helt særligt indtryk i ædle, rustikke omgivelser. Håndlavet tilbehør fremhæver de autentiske overfladers charmerende udseende. Et groft vævet tæppe, som er lagt på fugefri beton, er et naturligt blikfang. Og synlige mursten udgør en spændende kontrast til armaturer af høj kvalitet og fine badeværelsestekstiler.  

Lyst til rå overflader og kontraster

Ud over beton og murværk anvendes der også genbrugsmaterialer eller materialer med et brugt look til denne badeværelsestrend. Det giver rummet en uventet sanselig komponent. Mange designfans finder denne rå loft-charme fascinerende.
 
Hvis du er på udkig efter en ukompliceret løsning i vintage-look, sørger vægdekorationer for unikke visuelle effekter. Innovative fototapeter i beton-look (eller med inspiration fra rå materialer) fås nu også til badeværelset. Fliser i patineret trælook er meget populære. De kan bruges til at ændre atmosfæren i badeværelset på en trendbevidst måde uden større anstrengelser.

Wow! Sikke et badeværelse

De ubehandlede materialer i badet indbyder til berøring. Man får lyst til at mærke dem under de bare fødder og til at opleve de sanseindtryk, de efterlader.

En bruser i samme plan som gulvet øger følelsen af naturlighed i badet.
Det rustikke look hitter

Naturnuancer gør autentiske materialer så uimodståelige

Den perfekte duo: hightech-glans på ubehandlet flade

Moderne badarmaturer og bruserteknologi får et fantastisk udtryk i kombinationen med eksklusive rustikke flader. De uspolerede og ofte ujævne materialer til væg og gulv understreger det strømlinede og geometriske Metropol-design samt pragtstykkernes kvalitet i badet. Reducerede former med præcise kanter i serien Metris indgår i et interessant samspil med håndværksprægede overflader og overflader med brugsspor. Det kontrastrige udtryk, der på samme tid udtrykker forskelligartethed, er især noget for individualister. Nemt at kombinere: Sortimenter til en helhedsløsning såsom Raindance E får en designmæssig ro ind på badeværelset. Her taler armaturerne og bruserne samme designsprog og bidrager således til et harmonisk helhedsbillede.