hansgrohe Select

Vand med et tryk på en knap: din komfortknap for større glæde i badet

hansgrohe Select står for enklere rutiner i hverdagen og legende let betjening i badet. Du er et enkelt klik fra en ny stråletype, fra en anden bruser eller fra at åbne og lukke for vandet. Dette gennemtænkte betjeningskoncept sørger for endnu større glæde ved håndvasken og karret samt i brusebadet. Select er intuitiv, pålidelig og har en lang levetid.

Større glæde ved vand: Sådan betjener du brusere og armaturer på den komfortable måde

Select – din brusefornøjelse: hansgrohe Select skaber mærkbart højere betjeningskomfort i brusere og armaturer.

Intuitiv betjeningskomfort bør findes overalt. Derfor har hansgrohe et kæmpe sortiment med Select-teknologi.

Hvilke produkter fås med Select-teknologi?

Nem og pålidelig vandstyring

Tryk på Select-knappen for at skifte mellem de forskellige stråletyper på din hoved- eller håndbruser. På brusetermostaterne tænder og slukker du for den ønskede bruser. Og på vandhanerne starter og stopper du vandet via et tryk på knappen. Her kan Select-knappen endda betjenes med håndryggen eller albuen. Teknologien er derfor perfekt til alle aldersgrupper – og også børn, ældre og handicappede.

Find din personlige assistent til hverdagen:

Find os på kort
Den revolutionerende mekaniske konstruktion gør strålevalget yderst behageligt.

hansgrohe Select: funktionsknappen til nem stråleindstilling

Den intelligente, enkelte betjeningsknap på bruser eller armatur gør det lettere for dig at nyde vandet i sin skønneste form. Det gælder især, når knappen er placeret brugervenligt. Det gør hansgrohe-produkterne med Select både selvforklarende og komfortable.

Som skabt til langvarig pålidelighed

hansgrohe Select fungerer rent mekanisk. Netop dette betyder, at knappen er yderst pålidelig og har en lang levetid. Select-knappen har bevist sin levetid i en længerevarende belastningstest med 90.000 aktiveringer. Vælger du hansgrohe Select, vælger du på samme tid vedvarende komfort på badeværelset.