En high-end oplevelse: Rainfinity

hansgrohe PowderRain in the Rainfinity overhead shower.
Helt ny og allerede prisvinder

Rainfinity: Maksimale brusebadsoplevelser

Er du på udkig efter en topmoderne bruser, der forkæler dig med herlige bruseoplevelser hver dag? Så bør du lære Rainfinity at kende, den nye hansgrohe bruselinje til wellness- og designfans. Takket være de specielle stråletyper, som for eksempel den mikrofine og ultralydsvage PowderRain, bliver dit daglige brusebad til en helt særlig brusenydelse.

PowderRain fra Rainfinity hovedbruseren. PowderRain
PowderRain fra Rainfinity hovedbruseren. Intense PowderRain
RainStream fra Rainfinity hovedbruseren. RainStream

Dyb afspænding for kræsne wellness- og designfans

Dit badeværelse er dit personlige velværested, hvor der er fokus på afslapning. Forestil dig, at du i dit brusebad indhylles i de allerfineste mikrodråber fra top til tå – en altomfattende nydelse uden lige. Med Rainfinity designbruserne kan du på den måde opleve et sanseligt forkælelsesprogram, der når hele vejen rundt. Det skabes a) som følge af PowderRain, stråletypen, der styres med forskellig intensitet og strømmer ud af b) de buede stråleskiver med stråledyser, der er placeret på en ny måde. Og det kulminerer i c) individuelle velværeøjeblikke og maksimale følelser af afspænding. Denne nye wellness-ABC fra hansgrohe sørger for helt nye brusebadsoplevelser.

Ny designarketype: Så skønt har regnvejr aldrig været før

Rainfinity-designet er en visuel nydelse. Med moderne overfladefarver og den diskret strukturerede stråleskive skaber de store hoved- og håndbrusere mere nydelse på badeværelset. Brusernes matte hvide farve står i flot kontrast til de grafitgrå stråleskiver. Og den nye Showerpipe er et yderligere highlight på dit badeværelse. Sammen med hovedbruser, håndbruser, hylder og en separat indbygget styring sørger den for et moderne look. Du kan nemt og intuitivt skifte mellem stråletyperne ved hjælp af Select.

Friske designpriser: Det regner med guld til Rainfinity

Så mange superlativer har aldrig før beskrevet en produktlinje fra hansgrohe: iF GOLD AWARD, Red Dot Award Best of the Best, Iconic Award „Innovative Architecture" Best of Best og Iconic Award „Innovative Interior" Best of Best gør Rainfinity til nye ikoner inden for baddesign. Sådan begrunder juryen for International Forum Design deres valg: „Fantastisk forarbejdning med afstemte proportioner og gennemført blanding af materialer." Og dette siger Red Dot-juryen: "Rainfinity begejstrer med klare linjer og udsøgt kvalitet. Det sofistikerede design fortolker velkendt geometri på spændende måder og skaber et nyt formsprog."
Giv slip og giv dig hen til nydelse

Opdag Rainfinity i alle facetter i billedgalleriet

Rainfinity: Altomfattende brusekomfort med bredt sortiment

Sanselig topnydelse og en trendsetter inden for minimalistisk badedesign: Rainfinity virker overbevisende i alle aspekter. Hvad enten det drejer sig om den store, runde håndbruser (130 mm i diameter) eller den puristiske stavhåndbruser. Eller om den alsidige skulderbruser, der holder ansigt og hår tørt. Eller hovedbruseren med den helt nye type vægtilslutning, der kan justeres i vinkel og afskaffer brusearmen.