Eksklusivt marmorbad

Drømmebad med guldets glans og topmoderne komfort

I dette eksklusive badeværelse smelter marmorets elegance sammen med det gyldne look på vandhanerne og bruserne. En antracitfarvet væg kontrasterer og understreger den visuelle effekt. Med de ædle metalliske overflader realiserer kunderne deres foretrukne stildrømme, som kompletteres med det højeste komfortniveau. Det er kun konsekvent, at hele badeværelsesgulvet består af natursten.

Lyst marmorbad med guldfarvede blikfang
Realisér dine egne æstetiske drømme

Eksklusiv badkultur: En effektfuld iscenesættelse af gyldne blikfang

Har du prøvet at forestille dig, hvordan forgyldte badarmaturer ser ud i et helt moderne bad? Så giver dette design dig idéer til en sammensætning med premium-armaturer i guld-look til det rummelige spabad i private rammer. Det gennemførte design med hvid marmor og lys natursten citerer klassiske luksushoteller, mens walk-in-brusebadet i gulvniveau og den moderne vandkomfort opfylder alle krav til et tidssvarende velværebad. Den antracit-sorte væg fungerer som kontrast og iscenesætter det guldfarvede håndvaskarmatur og tilbehøret på en særlig virkningsfuld måde. Designet opnår ekstra arkitektonisk kvalitet med det sænkede loft med direkte og indirekte lys og gulv-til-loft-vinduet.

Overflader i høj kvalitet til individuel smag

Det koordinerede koncept med et guld-look, der passer til detaljerne på håndvasken og i brusebadet, giver badet en harmonisk virkning og er udtryk for høj kvalitet. I tråd med kundens personlige stilpræferencer faldt valget på den eksklusive FinishPlus-overflade poleret guld-optik til armaturerne, bruserne og tilbehøret fra Metropol linjen. Det elegante, varme udseende er gennemkomponeret – fra armaturerne ved karret til brusebadet. På marmorhåndvasken er der med stor stilsikkerhed valgt et 3-huls armatur med vandrette greb. Farven passer til guldfarven på hylderne og holderne, vandlåsen og underkonstruktionen, ja endog til spejlrammen og lamperne. I det rummelige brusebad med frit udsyn sørger Showerpipen for masser af brusefornøjelse med den ekstra store hovedbruser. 

Perfekt tilpasning med FinishPlus

De eksklusive FinishPlus-metalfarver som poleret guld-optik står til rådighed for mange af linjerne fra hansgrohe. Giv badeværelset dit personlige præg.

hansgrohe badarmaturer og tilbehør i guld-look.