hansgrohe whitepaper: Green Bathroom

Det grønne bad: Sådan bygger og renoverer du på en miljøvenlig måde

Er bæredygtighed vigtigt for dig, når du skal renovere eller bygge nyt? Det er godt at høre. I dag er det muligt at finde en (mere) miljøvenlig variant af stort set alle indretningselementer og byggematerialer til brug på badeværelset. I denne guide informerer vi dig om det grønne bad, en ekspert udtaler sig om emnet "sundt indeklima," og du får masser af hjælp til at træffe de rigtige valg. Du skal blot udfylde og sende formularen for at modtage din gratis guide. Whitepaperet kommer pr. e-mail.

Din guide til det bæredygtige og miljøvenlige badeværelse

Sparsommelig Pulsify håndbruser fra hansgrohe.
Små skridt, der gør en stor forskel: Hvis du udskifter dine vandslugere med ressourcebesparende produkter, sparer du vand – og nyder ubekymrede øjeblikke af velvære.

Hvis du tænker dig grundigt om inden dit køb, kan du altid reducere dit økologiske fodaftryk på lang sigt – og det er godt for din families sundhed. Uanset om du kun ønsker at ændre små ting eller vil bygge et helt nyt badeværelse: hansgrohes whitepaper Green Bathroom guider dig gennem alle faser af planlægningen og implementeringen. Her er et uddrag af vores emner:

  • Miljøvenligt udstyr til badet med bæredygtige produkter
  • Sundt byggeri og indeklima
  • Skånsom brug af ressourcerne og systematisk genbrug 
  • Hvilke uafhængige miljømærker kan du stole på?
  • Beroligende, sundt lys i badeværelset og meget mere.

Bemærk: Du modtager et whitepaper på engelsk. Enkelte detaljer kan afvige fra de tekniske og installationsmæssige muligheder i Danmark. Tal altid med en VVS-installatør om dine ønsker og behov.

“Ud fra et økologisk synspunkt er holdbarhed langt det vigtigste aspekt. Hvis håndvasken eller badekarret har en lang levetid, kompenserer det for mange af de ting, som måske ikke er helt optimale med hensyn til materialet.”
Barbara Bauer fra det østrigske Institut for byggeri og økologi i Wien, 2021.
Økologisk boligekspert Barbara Bauer fra IBO i Wien.
Barbara Bauer har i mange år kontrolleret, rådgivet og undervist om miljøvenligt byggeri og sundt indeklima.

Sundt byggeri: Interview med en ekspert

Hun er ekspert i bæredygtige byggematerialer, bygningsvurdering og sundt indeklima: Barbara Bauer. Siden 1995 har hun arbejdet for det østrigske Institut for bygningsbiologi og økologi (IBO). Hun er desuden medlem af bestyrelsen i ngo'en natureplus. I hansgrohes whitepaper giver Bauer værdifulde tips om lavemissionsmaterialer, problemer med skimmel og produkters levetid.